14 Hartenluchtjes op “Backstage Journaal Wildlands 16”

  1. Ja dat is ook zo…. en dat is ook deel van wat ik hoop te kunnen laten zien aan mensen die niet zo vaak een dierentuin bezoeken…. nu met deze crisis… worden ook de dierenparken afschuwelijk geraakt…daar is verschrikkelijk veel leed en je hoort niets van overheidssteun maar wel wordt er zendtijd besteed aan gevangenen die zich nu beklagen over het feit dat ze risico op besmetting lopen omdat gevangenisbewaarders buiten hun werkuren het gevangenis toch verlaten…. omgekeerde wereld, zij vreten iets uit, worden bestraft en nu er iets gebeurt moeten we ze (wederom) zielig gaan vinden?

   1. We kunnen nooit genoeg zicht hebben op ondernemers en andere organisaties die héél veel nadeel ondervinden, je doet dus heel goed werk met de filmpjes delen.
    Gevangen moeten gewoon hun mond houden , dat ze gevangen zitten is (meestal) eigen schuld.

 1. En heb je gehoord van Duitsland. Daar gaat elkaar opeten. Dit is echt niet normaal. Ik vind echt vreselijk. Dat de mensen raar gaat doen. Ik ga verlopig niet naar de dierentuin meer. Maar ik hoop dit ook niet in Nederland gaat doen. Wel leuke filmpje om te zien. Prachtig! Ik hoop dierentuin wijs brengt. Gaan alstublieft naar Rutte…. Geld vragen….. Zo hou zo dierentuin heel…….Ik duim ontzettend mee. XXX

  1. Ja heb ik gehoord wist ik ook al ….. en lag ook in de lijn der verwachting bij mij ….

   “ik ga verlopig niet naar de dierentuin meer”,,, dat vind ik heel erg jammer…. als de parken weer opengaan… en mensen blijven dan ook weg… is het helemaal een drama en kunnen ze de deuren definitief sluiten…

   Of dit in Nederland gaat gebeuren of niet durf ik niet te zeggen… ik hoop van niet maar ja ik heb geen vertrouwen in die zooi in Den Haag dus tja…. ik heb in ieder geval een paar abonnementen afgesloten vorige week om parken extra te steunen omdat ik geen geld heb om ze duizenden euros te geven

   Die filmpjes zijn leuk inderdaad maar ook noodzakelijk, mensen MOETEN weten dat het leven doorgaat en dat dieren voer nodig hebben en verzorging en dat dat klauwen met geld kost.

   Dank je wel, x

   1. Het is ook drama voor schattig dieren. Ja dieren hebben recht om te leven. Ik vind zo erg Melody. Dieren mogen niet lijden. Ik hoop toch ergens noodfonds ook daar aandacht geven. Verzorgen kost inderdaad veel geld. Ik hoop van harte dat corona gauw afgelopen zijn. Dan kunnen dierentuin weer open. Ja toch. Ik ben bang dit gat lang duren. We wachten af.XX ❤️

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.