Backstage Journaal Wildlands 8

Aflevering van Zondag 29 maart

 

 

 

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

24 reacties

  1. Met de ezeltjes wandelen zijn natuurlijk de leuke kantjes van dierenverzorger zijn, véél leuker dan poep ruimen denk ik;-)

  2. Leuk dat aan de wandel met ezels. Leuke beesten. Ook jonge vogels geboren. Dan zie ook van alles wat er gebeurd op je filmpje. Erg leuk om te zien. Groetjes,XXX

  3. Hier in het dorp wandeld er ook eentje met 2 ezeltjes…
    En die woont in een rijtjeshuis pffttt

  4. het was weer prachtig om er ff digitaal te zijn

  5. Ik kijk en luister met de koptelefoon op. Oorverdovend bij de Lorries. Zelfs als ik de speaker zachter zet. Hebben de verzorgers geen last van dat hoge gesnerp? Moet bij jou ook behoorlijk binnenkomen, lijkt me.

    • Aha oke, ja dat klopt wel, al is het op het filmpje erger dan in het echt. Evengoed is Birdybush 1 van mijn 2 minst favoriete plekken in het park vanwege dat lawaai. Birdybush heeft 2 mogelijkheden van doorlopen, ik pak meestal de rustige kant ipv de drukke kant en als de drukke kant rustiger is dan ga ik daar langs omdat daar meer vogels zitten. En ja, ik ben daar zelden langer dan noodzakelijk.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.