Backstage Journaal Wildlands 1

Ik kreeg een mail uit mijn 2e thuis….

Beste abonnementhouders

Afgelopen vrijdag hebben wij helaas ons mooie park moeten sluiten. Dit is pijnlijk en moeilijk voor zowel onze gasten als medewerkers. Wij merken dat jullie veel vragen hebben over hoe het nu gaat met onze dierverzorgers en dieren. Daarom willen we jullie in deze vervelende tijden een kijkje geven achter de schermen.

Elke maandag, woensdag, vrijdag én zondag zullen wij jullie via het WILDLANDS Backstage Journaal op de hoogte houden over jullie park. Want wat gebeurt er in een dierenpark als er geen bezoekers zijn? En hoe gaat het met de dieren van WILDLANDS?

Abonnementhouders krijgen nu exclusief de kans om een vraag in te sturen, zodat we die in één van de uitzendingen kunnen behandelen.
Hoe kun je dat doen?
Stuur jouw vraag in via communicatie@wildlands.nl ovv je naam en abonnementsnummer. En wie weet beantwoorden we je vraag in het WILDLANDS Backstage Journaal op maandag, woensdag, vrijdag én zondag!

Ook vragen van kinderen zijn meer dan welkom. Dat mag ook door een filmpje met de vraag op te nemen en die naar hetzelfde e-mailadres te sturen of door het filmpje onder een uitzending te plaatsen in een reactie op sociale media.

Wij zijn heel benieuwd naar jullie vragen over een gesloten WILDLANDS!

 

In de eerste aflevering van het WILDLANDS Backstage Journaal roept Algemeen Directeur Erik van Engelen abonnementhouders en kinderen op om al hun vragen in te sturen.

 

Sluiting park op donderdag 12 maart nav uitbreken Corona/Covid19 op 27 februari in China en tal van verstrekkende gevolgen wereldwijd….

 

 

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

22 reacties

  1. mooi dat ze dit doen

  2. Zo heerlijk voor jou! Een mooie geste!
    Lekker genieten vanuit de luie zetel.

  3. Mooi initiatief om toch op de hoogte te blijven 🙂

  4. Ziet er vreemd uit zo zonder publiek. Leuk dat ze jullie op de hoogte houden.

  5. Goede morgen Melody, een goed initiatief van het park, zo blijf je toch op de hoogte van het wel en wee daar.

  6. Voor de liefhebbers een erg fijn initiatief , daar gaan ze vast veel gebruik van maken.

  7. Heel goed op de hoogte houden. Heel erg stil daar. Griezelig op moment. Filmpje zegt al genoeg…. Wel mooie dierentuin… Dit is zeker. XX

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.