Backstage Journaal Wildlands 1

Backstage Journaal Wildlands 1

Ik kreeg een mail uit mijn 2e thuis….

Beste abonnementhouders

Afgelopen vrijdag hebben wij helaas ons mooie park moeten sluiten. Dit is pijnlijk en moeilijk voor zowel onze gasten als medewerkers. Wij merken dat jullie veel vragen hebben over hoe het nu gaat met onze dierverzorgers en dieren. Daarom willen we jullie in deze vervelende tijden een kijkje geven achter de schermen.

Elke maandag, woensdag, vrijdag én zondag zullen wij jullie via het WILDLANDS Backstage Journaal op de hoogte houden over jullie park. Want wat gebeurt er in een dierenpark als er geen bezoekers zijn? En hoe gaat het met de dieren van WILDLANDS?

Abonnementhouders krijgen nu exclusief de kans om een vraag in te sturen, zodat we die in één van de uitzendingen kunnen behandelen.
Hoe kun je dat doen?
Stuur jouw vraag in via communicatie@wildlands.nl ovv je naam en abonnementsnummer. En wie weet beantwoorden we je vraag in het WILDLANDS Backstage Journaal op maandag, woensdag, vrijdag én zondag!

Ook vragen van kinderen zijn meer dan welkom. Dat mag ook door een filmpje met de vraag op te nemen en die naar hetzelfde e-mailadres te sturen of door het filmpje onder een uitzending te plaatsen in een reactie op sociale media.

Wij zijn heel benieuwd naar jullie vragen over een gesloten WILDLANDS!

 

In de eerste aflevering van het WILDLANDS Backstage Journaal roept Algemeen Directeur Erik van Engelen abonnementhouders en kinderen op om al hun vragen in te sturen.

 

Sluiting park op donderdag 12 maart nav uitbreken Corona/Covid19 op 27 februari in China en tal van verstrekkende gevolgen wereldwijd….

 

 

22 gedachten over “Backstage Journaal Wildlands 1

        1. Ik denk dat de verzorgers dat wel vermijden…. ‘verrijking’ is iets dat in alle dierentuinen onder eaza toegepast wordt de laatste jaren en daar zal nu meer aandacht voor zijn… (en ook meer tijd nu er geen bezoekers komen dus bepaalde taken wegvallen)

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: