“We krijgen allemaal wat voor de kiezen… en met alle waanzin etc in de wereld… wilde ik iets de wereld in brengen dat mooi is… iets waarop je baby’s wilt gaan maken…”  Met deze woorden stelde Michael Buble zijn nieuwe album voor die op 16 november uitkwam met de titel ‘Love’. (Michael Buble heeft een heel nare tijd achter de rug en sinds kort laat hij zich weer in het openbaar zien… )
“Love” is natuurlijk het enige echte onderwerp dat op ‘Zwijmelen’ 100% van toepassing is dus was het 123 klik en wist ik gelijk wat ik zou plaatsen en delen vandaag… ware het al niet dat ik volop bezig ben met voorbereidingen voor ons 35-jarig huwelijksfeest over 2 weken. (En voor alle duidelijkheid; NEE, we volgens niet Michaels voorstel in dezen glimlach)

 

 

Zwijmelen op ZaterdagTrees‘ Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017) ~ 24 november 2018 – ~ voorheen bij Marja (sinds 17-11-2012)

16 Reacties

    1. Ik wist niet dat dit nr van hem was oorspronkelijk maar nav de reactie van Rietepietz zocht ik het op… dus ja deze was ik al tegengekomen… ben ik toch kennelijk net even niet oud genoeg om me dit van hem te herinneren 😉

      Haha ja toch… ach joh, die uithoudingsvermogen wordt gekweekt door de tegenstanders moet je maar denken 😉 Dank je wel hoor.
      Eh ja… dat kan natuurlijk… jammer dat het er van moest komen dat er een 2e deel is maar zolang dit het gelukkigere deel is vind ik het oke 😉

Voel je welkom & vrij om je ❤️ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.