Baby

Man oh man oh man wat een heerlijke dag in Amersfoort vandaag!

Gisterenavond een gesprek over de weersvoorspellingen en welke kleding daar het beste bij zou passen… Niet al te maar toch redelijk zomers, besloten we uiteindelijk, dus de winterjassen bleven thuis en in plaats daarvan gingen de zomerjassen mee. Eenmaal in het park wel even die jassen aan maar na nog geen half uur gingen ze alweer uit en verdwenen ze in de tassen en daar zijn ze pas thuis weer uitgehaald. Door de ochtendspits kwamen we een half uur later dan gepland aan en het was al redelijk druk op de parkeerplaats, dat zijn we niet gewend van een dinsdag maar ja de baby-olifant was natuurlijk een mega trekpleister en het goede weer deed daar nog een fors schepje bovenop.  We kwamen samen met 100-en foto’s thuis, waarvan het merendeel van mij linea recta de prullenbak in gingen want mijn handen hadden er vandaag niet al te veel zin in. Gelukkig werkten Daphnes handen wel prima dus de meeste foto’s in de map die ik straks hieronder link bevat foto’s die zij maakte.  Fijn dat zij het nooit een probleem vind dat ik onze foto’s altijd in 1 map doe en dan upload.

 

De map bevat uiteraard veel baby-foto’s want dat was gewoonweg te leuk en de selectie was dan ook erg moeilijk zoals jullie je wellicht wel kunnen voorstellen.  Ook de andere dieren genoten veelal van het prachtige weer en er was heel veel jong grut te zien, vooral bij de bavianen natuurlijk. Ook de mensen genoten van het mooie weer, de terrassen waren vol en op beide restaurantlocaties kregen we excuses van de bediening voor de wachttijden, de planning had dus overduidelijk geen rekening gehouden met de toestroom. Ik kon echter de bediening wel een groot compliment maken want de menukaarten waren voorzien van glutenvrije én lactosevrije produkten. Het dierenpark in Amersfoort is de eerste bij wie ik dat tot mijn grote vreugde mag constateren. Ik had natuurlijk mijn escape-pilletjes wel bij me maar had ze dus niet nodig, wat een heerlijkheid zeg!

Rond de klok van 16 uur stapten we de auto weer in en keerden huiswaarts, net voor de middagspits aan dus zo goed als probleemloos kwamen we om 17.30 binnenvallen in een leeg huis. Manlief aan het werk maar ook de honden waren er niet… dat is ff wat anders dan dat we gewend zijn. Zoonemans was even eerder ook thuis gekomen van zijn werk en was met de heren gaan wandelen, die enige tijd later als een stel dartele kalven door de poort binnen kwamen denderen natuurlijk omdat ze al wel gehoord hadden dat we thuis waren.

Na wat noodzakelijkheden kon ik dan op de bank ploffen en gingen we de foto’s bekijken en selecteren… daarna natuurlijk de volgende logische stap, het uploaden zodat ik ze met jullie kan delen… ben je nieuwsgierig geworden naar de resultaten en met name natuurlijk naar de olifantenbaby klik dan maar gauw HIER!!!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

29 reacties

 1. Door de zomertijd duurt het in de ochtend even iets langer eer het behaaglijk is, maar het werd uiteindelijk toch zomers.
  Een mooie dag voor de dames dus! leuk hoor al dat jonge spul!

  • Ja klopt… maar ja in een lommerrijk gebied als de dierentuin in Amersfoort merk je al snel de warmte van de zon boven de kilheid van de wind…. die behoorlijk gedempt wordt.

   Ja enorm…. ja joh, altijd ontroerend toch!

 2. een prachtige dag hadden jullie Melody
  en ach een half uurtje vertraging valt nog mee , en stralend weer
  en alle dieren buiten in de weer
  de honden thuis verandert in kalveren hihi

  fijne avond groet

  • Absoluut… Nee hoor is niet erg, werd meer dan goed gemaakt door het prachtige weer …..enorm van genoten

   Haha ja die zijn altijd dol als we thuis komen

   Dank je wel. Lig plat, ben verrot…. Morgen nieuwe dag nieuwe kansen 🙂

   Toedeloeeee

 3. Wij gaan vrijdag! Ik heb er zin in, zeker na jouw mooie verhaal en de foto’s.

  Liefs Frederique

 4. ja ook ik genoot van het buiten zijn , heerlijk

  mooi toch zo’n thuiskomst 🙂

  doe jij maar fijn en goed slapen , kan de verrotigheid weer opsodemieteren

  slaap wel groet

  • Logisch 😉

   Ja hoor heerlijk… ja heb ik gedaan, lag er voor mijn doen al vroeg in en heb geslapen als een os.
   ben nog wel moe maar dat is altijd zo dus ik weet niet beter… komt ook wel weer goed.

   Dank je wel, jij ook, over tig uurtjes.

 5. Overduidelijk dat het een mooie dag was. En wat zijn de babyfoto”s leuk zeg. Super.

 6. Prachtige foto’s! Wat een dotje dat olifantje! Fijn dat jullie het zo naar de zin gehad hebben! 🙂

 7. Wat een prachtige foto van die kleine baby 🙂 Jullie hebben zeker getroffen met het weer! Het was op en top genieten. Dank je voor het delen 🙂

 8. nu het zijn geen tig uurtjes meer 🙂

  slaap wel groet

 9. Mooi Melody! De baby bekoort me ook zeer… lief!

 10. en uitgeslapen of denk je ik draai me nog eens om en pak een extra uurtje
  ik hoop dat je goed hebt geslapen en kan genieten van de zon

 11. Super leuk! Wij gaan morgen met onze kleinzoon.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.