Ook toen ARTIS tijdelijk gesloten was bleven jullie goed op de hoogte van alle gebeurtenissen in het park door middel van de: “Hoe gaat het met ARTIS? vlogs.” Nu ARTIS weer open is kan iedereen dat gelukkig weer zelf komen ervaren. Toch zijn er nog genoeg verhalen die over ARTIS kunnen worden verteld. Vanaf 10 juli 2020 kunnen jullie daarom om de twee weken op vrijdag de vlog: ‘ARTIS vertelt’ verwachten rond lunchtijd.

ARTIS vertelt: editie 2.
In deze vlog vertellen hovenier Jantien en ARTIS-bioloog Ruben alles over stadsnatuur. Wat is stadsnatuur eigenlijk, en waarom kunnen we niet zonder? Bekijk de vlog en kom erachter. Wil je meer weten over dit onderwerp en erachter komen welke stadsnatuur ARTIS heeft? Kom dan na sluitingstijd naar de ARTIS-Avondwandeling. Alle informatie over deze wandeling in ARTIS is te vinden op www.artis.nl/wandeling.

 

Harig WilgenroosjeHarig Wilgenroosjebochelwants
Rosse MetselbijGroot Avondrood

 

6 Hartenluchtjes op “Artis vertelt 2”

 1. Leuk en informatief. Ik had em al gezien… ik waardeer Artis enorm om de plantenpracht (sorry).
  Ik vind het best dat er wat dieren rondlopen, maar de planten staan bij mij op nummer 1. 🌱🌱🌱😏

  1. 😉 vind ik ook.

   Huh, waar zeg je sorry voor dan???

   Artis heeft de afgelopen jaren keihard gewerkt en dat loont zich, en dat maakt niet alleen jou blij hoor 😉

 2. bij mij staan zowel planten als dieren op 1 😁
  en je hoorde het , ik zeg dat ook altijd , onkruid bestaat niet 😁

  dus mijn foto’s deden je aan een plek in Drenthe denken
  ja ik maakte een heerlijke wandeling door een schitterend gebied
  en trof dan wel geen groot wild , zag wel aardig wat vlinders , waarvan 2 soorten die schaars zijn in NL
  dat zijn als de kersen op de taart

  1. Ik geniet ook van beiden … ja precies… het enige dat mij stoort in 7-blad

   ja klopt…. te groot om daar te wandelen qua km’s voor mij helaas maar wel mooi om daar te zijn, raar maar waar.

   Kersen op de taart heb je in alle soorten en maten

 3. Fijn, meerdere parken genieten van jou belangstelling! En ik doe mijn best om mijn stadstuin vol met dieren te houden!
  Liefs. xx

  1. Alle parken…. het ene niet meer dan het andere… ieder park heeft zijn eigen charme, voors & tegens.

   Groot gelijk… als we allemaal 1 steentje (of 2) verplaatsen komt het goed

   xxx

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.