Artis 4

Artis publiceerde het 4e deel… (zie menu boven voor eerdere edities)

 

 

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

12 reacties

 1. De dierentuinen hebben het leuk voor elkaar. Wel sneu dat het geen inkomsten brengt want alle kosten gaan natuurlijk gewoon door.

  • Klopt….

   Meer dan ooit hoop ik nu op een prijs in de postcodeloterij want dan weet ik wel waar minstens 3/4 van dat bedrag naar toe gaat. De regering steunt een deel van de economie maar dierenparken etc vallen daar niet onder

   • Wat er alleen aan voeding en personeel kosten zijn. Je kunt alleen maar hopen dat mensen juist nu een abonnement aan willen schaffen dan komt er nog iéts aan geld binnen.

    • Ja klopt… helemaal waar.

     Wij (abonnees) kregen mail dat men bezig was uit te zoeken hoe ons te compenseren… ik heb daarop teruggemaild dat ik geen compensatie wil maar nu mijn abonnement wil verlengen ipv over een dik half jaar als ik weer aan de beurt ben…. en ik hoorde van anderen dat ze mijn voorbeeld volgen… helaas hoorde ik ook van mensen die nu een vergoeding ‘eisten’ omdat ze hun kaartjes / abo niet konden gebruiken… tja zucht…

     • Ja helaas, natuurlijk heeft niémand hier om gevraagd, ook de bezoeker niet maar wie een abonnement heeft is waarschijnlijk al een minstens 1x geweest en kan ná al deze ellende vast ook nog wel een paar keer. Dan heb je er toch het geld wel uitgehaald en is compensatie toch niet nodig, om niet te zeggen een beetje misbruik maken.

 2. Zo sneu hè…eten en verzorgen moet doorgaan zonder inkomsten.
  Hopelijk redden ze het 🙂
  Groetjes

 3. Erg sneu hoor, hoelang zullen ze dit financieel kunnen volhouden?

 4. een prachtig filmpje
  en ja een goed voorbeeld van hoe het kan om binnen te moeten blijven

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.