Artis 18

Artis 18

18 – Donderdag 21 mei

 

Nu de parken weer open zijn / gaan zullen hun updates ook wel minder in aantal worden, of zelfs stoppen wellicht, geen idee… Hoe dan ook kan ik wellicht ook binnenkort weer overgaan tot het normale blogpatroon… nou ja, normaal, normaal voor mij dan uiteraard *glimlach*

8 gedachten over “Artis 18

  1. Eigenlijk een woord waar we nooit zo bij stil staan, ”normaal”, leg even onze beste lezers uit wat normaal is, ik heb echt geen flauw idee…….:

  2. Leuke tekening om te zie hoe moet doen. Goede uitleg. Het word al drukker verschillende dierentuinen. Het was vandaag overal gekkenhuis geweest. Vooral Zandvoort is niet normaal meer. Doe toch allemaal fout lijkt mij. Ik ben vandaag niet eruit geweest. Ik durfde nog niet veel. XX

Lucht je ❀️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: