6 Hartenluchtjes op “Artis 12”

 1. Ik weet alles van deze aquarium. Daar zijn wij vaak in geweest. Ik vind dit de beste om te zien. En 1 van oudste daar. Heel mooi van binnen. Houden heel goed erbij. Ik krijg weer zin in. Nu nog niet. Ik vind erg jammer dat virus nog blijft. Mooi hé vissen in koraal in te zwemmen. Houden bacterie schoon. Ik heb hier genoten van deze mooie filmpje. Thanks! Fijne dag veder. XX

 2. nu is het al zolang open , en ik was er voor het laatst ergens begin jaren ’60
  maar mijn tijd komt weer 🙂
  ik had ook bericht van Artis , bedoeld voor abonnement houders

  Om de continuïteit van ARTIS te waarborgen loopt uw lidmaatschap tijdens de sluiting door. U wordt, net als anders, tijdig geïnformeerd over het verlengen van uw lidmaatschap en u heeft vervolgens tot 4 weken voor de verlengdatum de tijd om een wijziging door te geven. Het toevoegen van de gemiste tijd op de lidmaatschappen kost ARTIS veel inkomsten. Dus willen we u vragen hier vanaf te zien, en de lidmaatschapsweken in de periode van het gesloten park te beschouwen als een donatie aan ARTIS.

  en natuurlijk doe ik dat , gaf hen eerder al een donatie

  lieve groet
  Karel

  1. Je bent een schat, had ook niet anders verwacht van jou.

   Wildlands heeft nog niet zulke mails verstuurd, dus ik wacht het af. Uiteraard behoor ook ik niet tot die kloothommels en huppelkutten die wel vergoeding eisen

   Liefs terug

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.