Artis

artis080416blogpost
Vanochtend rond de klok van acht stapten Daphne en ik de auto in en vertrokken onder hevige bewolking richting Amsterdam. Weeronline had niet echt veel soeps voorspeld, maar in het rijtje dierentuinen kwam Artis het beste uit de bus qua weersvoorspellingen, dus die keus was snel gemaakt toen we gisteren bespraken wat we op deze vrije dag wilden gaan doen samen.

Veel regen onderweg maar eenmaal bij Muiden brak de zon door en die is, weliswaar af en toe achter de wolken, toch wel de hele dag in ons gezelschap geweest.  Sinds Daphne haar rijbewijs heeft laat ik me heerlijk rijden, ooit had ik dat nooit voor mogelijk gehouden maar het bevalt me prima er naast te zitten ipv zelf te moeten rijden.

Even over tienen kwamen we aan, er stond een lange rij voor de kassa, ach jakkes. Maar gelukkig viel het allemaal reuze mee nadat we eenmaal binnen waren. Op een enkele regendrup na is het de hele dag droog geweest en dankzij de veel aanwezige zon kon ik ook grotendeels de hele dag met de jas om mijn heupen geknoopt lopen ipv dat ik hem aan moest doen.

We hebben ons weer enorm uitgeleefd met de camera’s en de aantallen foto’s liegen er dan ook niet om. Het was een heerlijke dag in alle opzichten. Ik voelde me prima, zowel fysiek als mentaal, en na 8 nachten slapen op een rij voel ik me (bijna) als herboren. Fysiek en mentaal in veel betere conditie dan de afgelopen tijd genoot ik volop van al het moois om me heen. Wat een fijne dag was dit! De foto die Daphne van me maakte toont dat ook en dus kon ik die foto weer gebruiken als nieuwe avatar, nieuwe favicon op mijn blog alsmede ook in het profiel van mijn facebook.

De foto’s tot slot…. vinden jullie Hier.… veel kijkplezier!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

8 reacties

 1. fijn dat je zo’n leuke dag hebt gehad. Je link klopt alleen niet.

 2. Goed om te horen dat je zo lekker in je vel zit na al die nachten goede slaap.
  Voor Daphne natuurlijk heerlijk om rijervaring op te doen dat jij het stuur uit handen durft te geven.
  De link naar de foto’s werkt niet maar dat komt vast later nog wel goed.

  • Dank je wel, ben ik zelf ook erg blij mee.

   Ja inderdaad, ze vindt het autorijden erg leuk en vooral daar waar ze nog nooit gereden heeft. Ja dat durf ik wel, de jeugd rijdt goed vind ik.

   Oh oke, ja liesbeth meldde dat ook al…. ik zal ff kijken wat er fout is en het ([proberen te) herstellen…

   (zou het nu moeten doen)

 3. Jammer Melody, ik krijg deze melding.

  De opgevraagde URL is op deze server niet gevonden.

  • Inderdaad Jammer, ik weet niet wat er fout gaat…. heb de link opnieuw geplaatst… hopelijk werkt het nu wel ook bij jullie.

   sorry voor het ongemak.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.