Artis 19 juni

 

 

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

10 reacties

  1. Als ik die kratten zie dan kon het mijn boodschappenlijstje zijn 😉

  2. zo de boodschappen zijn weer binnen hihihi

  3. Wat fijn dat alle boodschappen binnen zijn voor de dieren. Zelfs hooi balen is ook binnen. Dieren zijn weer blij. Verzorgers ook blij. Fijn weekend.

  4. Super leuk en informatief filmpje

    • Ja vind ik ook…. ik kijk ze graag ook zelf maar een andere reden dat ik ze plaats is dat ik weet dat hier mensen mee lezen die zelf neit bloggen en die zelf ook niet en dierenpark kunnen bezoeken maar dat we graag zouden willen en dan is dit een mooi alternatief

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.