18 Reacties

  1. Hahahahaha ikke niet…. was het maar waar… alhoewel, constant een lijf bedekt met teken, nee ik pas toch maar bij nader inzien
   oh enne mijn nagels zijn ‘ietsjes’ korter maar ook beduidend minder sterk… daar hang ik geen 82 kg aan

          1. Ha ik ook op mezelf…
           Het begon met diabetis 2 en daar wilde ik wat aan doen. Ben koolhydraatarm gaan eten en de eerste 6 vlogen er vanaf…na 3 maanden zat ik op 10 en diabetis is nu weg. Bereikt wat ik wilde bereiken. Maar blijf doorgaan op de ingeslagen weg…vind het eten lekker en kost me geen moeite. Nu nog meer bewegen 😉

 1. leuk zo’n gordeldier bijna op schoot
  laat rebbeltje maar hangen met haar teken en mossen hihi

  2de filmpje laat zeer goed zien hoe leeg het is 🙁

Voel je welkom & vrij om je ❤️ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: