Appel-Stam-verhaal

Marja‘s Zwijmelen op Zaterdag

244

Gestart op 17 november 2012

In de geschiedenis is al ontelbare malen gebleken dat de appel niet ver van de stam valt, hiervan zijn natuurlijk ook in de muziekwereld talrijke voorbeelden te vinden. Vandaag wil ik jullie daar iets van laten zien / horen. “Tony Marschall” is een Duitse zanger die een behoorlijk oeuvre achter zijn naam heeft staan. Hij kreeg 3 kinderen die in hun jonge jaren vader in zijn voetstappen volgden, 2 zoons en 1 dochter. Deze blogpost vandaag wijd ik aan 1 van die zoons, de oudste in dit geval, de in 1963 geboren Marc.
Deze Marc is een veelzijdig talent, verdient zijn sporen niet alleen in het Schlager-segment maar ook in het dansen en in de klassieke muziek. Voor mij dus een uitgebreide keuzemogelijkheid want uit welk genre van deze mooie man kies ik iets?
Mijn keuze viel op iets dat zo oud is als Methusalem, verworpen als iets ‘niet netjes’ (om het maar netjes uit te drukken) en toch niet uit te roeien ook. Zolang er mensen zijn zal hetgeen waarover dit lied gaat ook aan de orde zijn.

24 hartenluchtjes op “Appel-Stam-verhaal

  1. 😉 Mogguh Karel

   alle goede dingen komen in 3 toch?

   Ik kom niet in een kroeg… en flirten doe ik evenmin, hoort niet voor iemand die een relatie heeft. Iemand die vrij is mag zich wat mij betreft uitleven… een niet vrij iemand ook, is immers niet mijn verantwoording 😉

   Buien-groet terug grijns

   1. dat zegt men zo hé
    goede dingen komen gedrieën 🙂
    ik kom zelden in een kroeg , niet sinds zeg midden jaren ’80 , een enkele x , zeg na een wandeling 🙂
    flirten is wat je zegt ieders eigen verantwoording

    zonnige groet

    1. Ja toch?
     ik kwam er nooit 😉 maar dat geeft natuurlijk niet, moet ieder voor zichzelf weten toch, zolang ik er geen last van krijg vind ik alles best dat een ander doet 😉

     Dat hoop ik voor jou ook !!

  1. Deze keer zijn we het voor de verandering eens niet eens 😉

   Dat hoor/lees ik vaker… ik denk dat soms zelf ook… maar ik vraag me dan altijd af hoe het toch komt dat ‘wij’ dat zo ervaren?

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.