~ Zwijmelen op Zaterdag *366*

~ 23 november 2019

~ Gestart bij Marja op 17-11-2012

~ Voortgezet (miv 261) bij Trees op 11-11-2017

~ Voortgezet hier (miv 348) op 20 juli 2019.

Waarmee ga jij ons vandaag laten opspringen om mee te dansen of heerlijk achterover laten leunen om met de ogen dicht bij te zwijmelen?
Ik leg graag mijn oor bij jou te luister dus zingt en/of musiceert u maar:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


 

Covers… de wereld is er vol van, zeker als het gaat om dat wat we vandaag plaatsen als het gaat om het leveren van een bijdrage aan deze rubriek, muziek dus.
Covers… soms denk je: “wow…” en soms denk je: “wat mij betreft had je het origineel onberoerd mogen laten!”
Covers… ik hou er van, ik ben altijd weer nieuwsgierig naar wat een ander in de partituur van de componist leest en vooral voelt.
Covers… vandaag dus eentje van Creedence Clearwater Revival uit 1968
Covers… vandaag bovenstaand nummer door deze Canadeze zanger die ten tijde van het ontstaan van het originele nummer nog niet eens geboren was, sterker nog, hij was nog lang niet eens in de maak. Hij heeft al wel het eea op zijn naam staan dus geen eendagsvlieg in deze business. Ik vind zijn interpretatie van dit nummer wel iets hebben, zijn performance overigens ook.

 

 

Ik wens jou en de jouwen van ❤️-e een ❤️-verwarmend weekend toe!

 

 

Deze Hollandse KaasKop met meer gaten dan kaas zat er dus naast met haar inleiding, gelukkig wist Dwarsbongel haar te corrigeren… zie hiervoor reacties. Het nummer waarnaar hij verwijst vind je HIER

 

 

3 gedachten over “Andere invulling

 1. Goede morgen Melody, ach een foutje kan iedereen maken, dat is je ook niet kwalijk te nemen. Bovendien is het verbeterd dus no harm done.
  Ik wens je een fijn weekend toe.

 2. weet je wat het vaak met covers is? Dat je het origineel beter vindt en dat is in dit geval ook. Maar de zanger heeft wel een mooie, warme stem.
  I put a spell on you (-: ♥
  Dikke liefs

 3. Volgens mij ben jij ook vandaag jarig. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag van ons.🎉 Mooie liedje om te luisteren. We nemen pauze zoals gezien heeft op onze blog. Feestmaand voor december ons te veel. Ik zit namelijk een dipje beland. Geniet met je mooie verjaardag. 🥧

  Lieve groetjes Jacqueline & Ferry. X

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.