Vandaag zou ik met Corry naar Apeldoorn, Paleis Het Loo. Helaas moest zij gisteravond toch afzeggen want ze is al een paar dagen niet echt lekker. Zeer spijtig natuurlijk maar het is uiteraard het naarst dat zij zich niet lekker voelt. We gaan natuurlijk nog een nieuwe datum prikken.

Met manlief in de 2e middagdienst, diensten die ik op behoorlijke wijze verafschuw, dacht ik aan andere opties. Onze provincie is prachtig en leent zich bij elk weertype voor een prachtige wandeling. Met beiden een vol hoofd en een hart dat om gelucht te worden vroeg, reed ik aan het begin van de middag naar Anita en nadat zij bij mij ingestapt was, onstuimig begroet door mijn beide ‘heren’ op de achterbank, reden we de provincie in en nog geen 10 km verderop parkeerde ik de auto weer bij Bruin Cultureel Café De Amer. Dit café is overigens wijd en zijn bekend vanwege zijn theater-evenementen die er jaarlijks georganiseerd worden. Men heeft altijd een heel volle en zeer boeiende agenda, artiesten van over de hele wereld kwamen en komen er optreden. In een niet al te grote boerenschuur waar dus maar een klein in omvang publiek in kan, altijd heel sfeervol en knus.

Daar laadden we de heren uit en gingen we aan de wandel. Na zo’n kleine 4 a 5 km waren we terug en genoten we van heerlijke cappuccino en krentenwegge met roomboter waarna we de heren weer in de auto deden en huiswaarts keerden. Nu liggen de heren hier op de vloer en op de bank voor pampus en ik doe daar zo min of meer aan mee.

Enkele foto’s behalve die hierboven staan in mijn HIER