Daphnes-Alphabet-Photo-Challenge

Alphabet-Challenge bij Daphne ~ Ronde 4 – Letter C ~ Gestart op 4 – april – 2016

Toen ik dit zag, afgelopen vrijdag, zei ik: “Dank je wel Mekong, je helpt me aan een C”
Niet dat ik het ooit te weten zal komen maar gaf hij mij daarom misschien daarna een knipoog en een glimlach? De volgende klik van mijn camera gaf me  niet 1 c maar gelijk een aantal als je goed kijkt naar zijn hoofd. Hoe dan ook, ik ben er uiteraard blij mee deze C, de 4e op rij te kunnen scoren en aan de uitdaging te voldoen.

4 Hartenluchtjes op “Alphabet-Challenge ~ 4C”

    1. Je zou het bijna gaan denken hè ?

      Een c is zo moeilijk niet inderdaad maar wel mijn mooiste tot nu toe, vind ik dus ook.

      Dank je wel.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.