* Assen

Alom Gedenken 2016 editie 8

Het was weer zeer bijzonder, vooral het startsein door een doedelzakspeler met daarachter een groep jonge meiden van de dansschool die dit evenement officieel openden. Het weer was perfect… en gelukkig liet mijn stem me tijdens het voordragen en zingen ook niet in de steek. Er ontstonden weer prachtige ontroerende en emotionele gesprekken en vele hartelijke begroetingen… Al hoe afgepeigerd ik nu ook ben, ben zo blij dat ik gegaan ben!

5 gedachten over “Alom Gedenken 2016 editie 8

    1. dank je wel, foto’s van mijn foon…. omdat ik moest voordragen en zingen had ik mijn camera thuis gelaten…

      ja klopt…..elke laatste zondag van oktober….

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.