Alom Gedenken 2016 editie 8

Het was weer zeer bijzonder, vooral het startsein door een doedelzakspeler met daarachter een groep jonge meiden van de dansschool die dit evenement officieel openden. Het weer was perfect… en gelukkig liet mijn stem me tijdens het voordragen en zingen ook niet in de steek. Er ontstonden weer prachtige ontroerende en emotionele gesprekken en vele hartelijke begroetingen… Al hoe afgepeigerd ik nu ook ben, ben zo blij dat ik gegaan ben!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

4 reacties

  1. Prachtige foto´s! Is het alweer en jaar geleden? Wat vliegt de tijd.

    Liefs Frederique

    • dank je wel, foto’s van mijn foon…. omdat ik moest voordragen en zingen had ik mijn camera thuis gelaten…

      ja klopt…..elke laatste zondag van oktober….

  2. Het voldoet in een behoefte dt is wel duidelijk, mooi dat het er is.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.