Alles voor de Liefde

Zwijmelen op Zaterdag ~ 397 ~ 27 juni 2020
~ 1 = Marja 17-11-2012 / 04-11-2017 (nr. 1 t/m nr. 260)
~ 2 = Trees 11-11-2017 / 13-07-2019 (nr. 261 t/m nr. 347)
~ 3 = ikzelf 20-07-2019 / 25-01-2020 (nr. 348 t/m nr. 375)
~ 4 = Tasja 01-02-2020 (vanaf nr. 376)

2011 – 21 jaar… Jeans werd officieel volwassen en de première van dat seizoen, dat de titel ‘Grown Up’ droeg, vond plaats in de schouwburg van Rijswijk op 10 oktober 2011. Herinneringen doken op toen ik donderdag die schouwburg weer zag staan toen we er langs reden.
De cast van toen bestond uit Eileen Schilder, Roos van Breukelen, Tibisay Mercera, Sarah van der Meer, Benny Hölzken, Jorginho Paunussa, Mischa Kiek én Diederick Ensink.
“Alles heeft zijn tijd” zei, een mij heel dierbaar, iemand toen wij een gesprek voerden over wat het leven gegeven en genomen had. Inmiddels is hij er niet meer en staat hij in een lijstje van lieve mensen die al mochten gaan naar een plek die voor mij nog onbereikbaar is.
Eergisteren was ik dus in de buurt van een schouwburg waar voor mij heel fijne herinneringen liggen en schoot onderstaand nummer mij door het hoofd, één van mijn favorieten uit die show. Een lied met een titel die van toepassing is op wat ik doe, op wat ik donderdag deed, waarom ik het deed, omdat ik weet dat we zonder liefde nergens zijn in de wereld. Een wereld die steeds liefdelozer aan het worden is lijkt het….
Ware het niet dat er in Rijswijk iemand woont die ook “alles voor de liefde” deed, doet en altijd zal blijven doen en wie ben ik dan om niet te proberen haar voorbeeld een beetje te volgen.

Alles voor de liefde – – – All for Love…
(vlnr Diederick & Tibisay – Benny & Eileen – Mischa & Sarah – Jorginho & Roos)

 

 

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

20 reacties

 1. Wat een prachtige zwijmel, wat een geweldige song, wat een mooie mensen.

  Ik ben blij dat jij bij de lieve mensen hoort die nog rondlopen, zodat ik jou kon leren kennen!

 2. C.J.M. Beeris -v. Schaik.

  Mooie song, ik zei het al eerder bij Anja: Liefde overwint alles en altijd.
  En vaak moeten we heel veel geduld hebben om het te zien! xx

 3. mogge Meldoy
  een heel mooie zwijmel
  dus bij die mooie donderdag kwam er nog een mooie herinnering bij
  geniet de dag

 4. Mooie zwijmel met fijne herinneringen aan Jeans en aan donderdag.
  Een hele bijzondere dag geweest.

 5. Goede morgen Melody, zonder liefde is de wereld maar grijs, en gelukkig zijn er heel veel soorten liefde op de wereld. Fijne zaterdag gewenst.

 6. Mooie zwijmel, hier uitgevoerd door de castleden van Jeans…..
  Leuk dat je zo op doorreis nog wat extra”s erbij pakt..
  Fijn weekend.

 7. In Rijswijk liggen voor mij heel veel herinneringen. Ik ben er opgegroeid. Als we het tenminste over dezelfde Rijswijk (bij Den Haag) hebben. Ik weet nog goed dat de schouwburg gebouwd werd. Destijds was het gemeentehuis tegenover de schouwburg, En op de plek waar nu de schouwburg is, vóór het gemeenthuis, lag een grote vijver waar we in de winter gingen schaatsen. Op het stadhuis tegenover de schouwburg ben ik 22 jaar geleden getrouwd. Ik kom er bijna nooit meer. Er woont nog een enkeling van toen die we nog weleens bezoeken. Maar dankzij jouw blogje was mijn hoofd weer even terug in Rijswijk.

 8. En in dat Rijswijk voelde ik die donderdag ook dat er gelukkig nog héél veel liefde op de wereld is.

 9. 😉 Nou en of…. des te meer vormen en des te meer mogelijkheden aan uitingen ervan is altijd goed ,

 10. Wat een mooie zwijmel en natuurlijk van Jeans…Iedereen die we hebben verloren wonen voor altijd in ons hart maar wat zou ik graag hun hand even kunnen vasthouden.
  Dikke liefs ♥

 11. Jij hebt mij laten kennismaken met Jeans. En wat heb ik genoten!
  Een mooie zwijmel met bijzondere herinneringen aan mensen die voor altijd in je hart wonen.

  Liefs Joanne

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.