… naarmate men ouder wordt… wat mij betreft dubbel en dwars sinds vorig jaar juni toen ik met CBD begon maar daarover gaat het nu niet glimlach

Ik was al een hele tijd aan het overwegen of ik wel of niet de naam van mijn blog aan zou houden… (het ‘music’-deel is al lang niet meer actueel en dus ook niet relevant) een eigen domein regelen is heel simpel maar als je betaald blogt moet je verstand hebben van zaken om de blogmachine gaande te houden. Nou weet ik er onderhand wel het eea van maar toch waag ik me daar niet aan omdat ik ook weet hoe nauw het steekt, 1 puntje of kommaatje verkeerd en alles gaat op zwart en ja dat kan heel desastreuze gevolgen hebben voor je bloggeschiedenis natuurlijk, afgezien van het feit dat het heel veel werk oplevert en daar heb ik echt geen zin in, ook de energie niet voor als ik eerlijk ben maar dat even terzijde.

Vanochtend was ik al dat geheen & weer zat en registreerde ik een nieuwe domeinnaam nadat ik een medewerker van mijn hosting sprak en die mij vertelde dat het allemaal heel simpel kon eigenlijk. Oftewel een nieuwe domeinnaam registeren en een redirect instellen en de rest zou dan automatisch gebeuren binnen enkele uren.

Kortom….voortaan kunnen jullie me vinden op https://melodyk.nl

Geen zorgen… je mag ook de oude naam blijven gebruiken want de redirect zorgt ervoor dat je dan op de nieuwe naam terechtkomt.

Het is natuurlijk wel handig dat jullie het weten zodat jullie eventuele links naar mij in de toekomst gelijk goed kunnen invullen glimlach

Inmiddels doet mijn blog het weer na er uren uit gelegen te hebben….
Ondanks dat meerdere werknemers van mijn hosting mij gouden bergen beloofden krijg ik dus schroothopen…. collega nr. 3 is nu bezig alle veranderingen ongedaan te maken…. dus mijn wens in dezen wordt niet vervuld… mijn blogadres blijft https://melodyk.nl/ voorlopig…. ik ga op zoek naar een hostingpartij die mij wel ter wille is door te leveren wat men belooft.

16 Hartenluchtjes op “Alles verandert – NIET”

 1. ha die Melody
  ik keek ff op je nieuwe URL , en kreeg dit te zien

  Je verbinding is niet privé
  Cybercriminelen proberen mogelijk je gegevens van melodyk.nl te stelen (bijvoorbeeld wachtwoorden, berichten of creditcardgegevens). Meer informatie
  NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID

 2. Ik krijg deze melding:

  Uw verbinding is niet beveiligd

  De eigenaar van melodyk.nl heeft zijn of haar website niet juist geconfigureerd. Om uw gegevens tegen diefstal te beschermen, heeft Firefox geen verbinding met deze website gemaakt.

  1. Ik wil al een hele tijd het ‘music’ uit mijn blognaam hebben… Het was mij bekend dat dat niet met een ‘simpele’ wijziging ken. Mijn hostingpartij zei dat dat kon als ik tegen een laag bedrag jaarlijks een 2e domeinnaam zou registreren en dan een redirect zou regelen. Dat werd me door 2 medewerkers bevestigd, bij herhaling zelfs omdat ik tijdens de gesprekken een aantal keren resumeerde wat ik wilde en wat zij mij vertelden. Beide medewerkers gingen de mist in zowel in hun beloften als in hun acties en dus ging mijn blog ettelijke uren uit de lucht. Een 3e medewerker ontkende alles dat zijn collega’s mij verteld hadden en dat ik zelf moest zorgen dat alles in orde kwam. Dat heb ik uiteraard geweigerd en geeist dat hij het zou regelen, dat heeft hij dan uiteindelijk ook gedaan door alles ongedaan te maken en mijn blog in oude staat te herstellen.

   Ik wil dus bij deze hosting weg en moet nu op zoek naar een andere, er zijn er zoveel dat dat wel even wat zoekwerk gaat kosten want ik wil a) niet kapitalen per jaar kwijt zijn en b) genoeg ruimte hebben om mijn archieven incl foto’s etc kwijt te kunnen en c) de mogelijkheden behouden om zelf aan de layout te sleutelen en d) uiteraard boven alles, veiligheid voor mijn bestanden en mijn bezoekers.

 3. Heel vervelend als de boel niet werkt zoals beloofd werd( waar ken ik het van;-) ) Ik kreeg gisteren inderdaad dezelfde melding. Maar gelukkig is nu alles weer bij het oude en van die zou ik gewoon geen punt maken.

  1. Ja behoorlijk ja….
   ehhhhhhh geen ideeeee grijnsssssssss …. we houden de moed er maar in, vind je ook niet? Is toch het beste.

   Gelukkig maar … hier is het nog niet afgelopen, ben er nog mee bezig, kortom: wordt vervolg 😉

  1. 😉 Ja hoor…. al lang…. ik kan heel snel superboos worden maar evenzo snel is het dan ook weer weg, soort van explosie zeg maar

   ja best wel…. ik wacht nu op een beloofd telefoontje nav mijn schriftelijke klacht…

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.