Alles verandert – niet – toch

Nadat de ellende van afgelopen zondag toen ik na lang en rijp beraad besloten had toch te gaan proberen een wens te vervullen diende ik schriftelijk een vette klacht in. Gisteren kreeg ik naar aanleiding van die klacht een e-mail met daarin een verslag van de diverse gesprekken, alsmede de vraag of ik vandaag na een zeker tijdstip telefonisch bereikbaar zou zijn om alles te bespreken en zo mogelijk tot een tevredenstellende oplossing te komen. Ik mailde terug dat ik daar wel voor open stond en hun telefoontje zou gaan afwachten.

Zopas kwam dat telefoontje dan ook… het hele verhaal zou zich vertellend herhalen maar ik gaf gelijk al aan dat dat geen zin zou hebben, gedane zaken nemen immers geen keer want gebeurd is gebeurd toch? Mijn gesprekspartner was het daar roerend mee eens. En aldus sloegen we dat deel over en liet ik hem aan het woord om zijn voorstel te doen…

Hij stelde voor om collega’s met verstand van specifieke website-verhuis-kwesties in te schakelen en, bij wijze van hoge uitzondering uiteraard, mijn wens alsnog te vervullen. Hij kon mij niet garanderen dat dit vandaag nog zou gaan lukken maar beloofde me dat alles voor het eind van de week in orde zou zijn. Hij stelde ook voor om, nadat alles klaar was, de ‘oude’ blog nog een tijd bereikbaar te laten zijn want ‘bezoekers wennen niet zo snel aan nieuwe namen…’ was hun ervaring. Waarop ik grinnikte en zei: “ik heb niet veel bezoekers maar die die heb zijn slim genoeg en zullen heel snel mijn link in hun bestanden dan wel geheugen wijzigen.”

Verder zal er niets wijzigen, in ieder geval niet voor jullie… mocht je mijn ‘oude’ naam intypen zul je voorlopig nog omgeleid worden naar mijn ‘nieuwe’…
De dingen die voor mij wijzigen zijn grotendeel administratief en financieel maar niet zo dat ik er enorm bij inschiet of zo.

Kortom… deze blije gup kan melden dat:
Zeer binnenkort mijn blog NIET meer melodyk.nl heet maar WEL melodyk.nl

12 hartenluchtjes op “Alles verandert – niet – toch

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.