Alles verandert – 3

Wellicht is het jullie opgevallen, misschien ook niet… De titelbalk toont een andere naam…  De nieuwe kopfoto is vast wel opgevallen, daar kan je immers niet omheen glimlach.
Oftewel… na de ellende met mijn blog & hosting die afgelopen zondag plaatsvond diende ik een klacht in waarna de laatste contact met mij opnam in de hoop dat mijn ontevredenheid zou omkeren naar tevredenheid.
Nou is ‘vertrouwen’ nog steeds wel een dingetje bij mij dus mijn twijfels waren navenant toen er weer veel beloftes gedaan werden en dacht ik: “toe maar dan, ga jullie gang, ik wacht het wel af…” Via de mail werd ik telkens van elke stap op de hoogte gebracht en mijn twijfels namen af en mijn oordeel over het gedrag van mijn hosting steeg weer boven de 0-lijn.
Inmiddels zijn we 5 dagen verder en kreeg ik zojuist een mail dat alles klaar was… ik controleerde voor zover mogelijk alles en het lijkt allemaal prima in orde te zijn, dus kon ik ook de nieuwe kopfoto plaatsen.
Kortom… mijn blog heeft nu eindelijk de naam die ik al zo lang wilde… “de rups is ontpopt en in een vlinder veranderd”… en de oude blognaam blijft voorlopig nog even actief zodat mensen die die url gebruiken toch niet een zwarte pagina aantreffen maar automatisch doorgeleid worden naar hier.
Ik heb het zelf getest in 3 browsers en ben niet tegen problemen aangelopen dus ik heb goede hoop dat dat bij jullie idem zal zijn, zo niet dan lees ik het uiteraard graag!!

Mijn blog heet dus voortaan: https://melodyk.nl

10 x Akkoorden op ~ Chords on “Alles verandert – 3”

 1. fietszwerver schreef:

  ja je zweeft fijn boven dit blog met een k aan de naam
  zal vast goed komen , toch
  fijne avond groet

  1. Melody schreef:

   ZO is het en ik ben er blij mee want zo wilde ik het

   Dank je wel, helemaal doodverrot na 10 km maar heej, wel uitgelopen

   Zwaaaiiiiii

 2. Peter schreef:

  So far so good!
  Moeten wij als volgers nog actie ondernemen als straks je oude blog niet meer actief is en we je wel willen blijven volgen?
  Succes!

  1. Melody schreef:

   Indeed….

   Slechts 1 ding…. de link die jij hebt en gebruikt om bij mij te komen wijzigen….

 3. ivonne schreef:

  Het werk hier allemaal goed hoor

  Groetjes Ivonne

  1. Melody schreef:

   Blij dat te lezen Ivonne

   Groeten terug

 4. Ferrara schreef:

  Ja, hier werkt het ook. Heb je adres gewijzigd. Veel plezier in Berlijn.

  1. Melody schreef:

   Super. Dank ge wel.

 5. minoesjka2 schreef:

  Ik krijg geen berichten meer in mijn wordpress reader. Dat vind ik wel jammer. Heb wel je adres veranderd.

  1. Melody schreef:

   Dat is jammer inderdaad….. volgens mijn hosting zouden abonnementen gewoon door moeten lopen maar indien dat niet het geval is, kun je je natuurlijk opnieuw aanmelden. sorry voor het ongemak.

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: