Alles verandert – 3

Wellicht is het jullie opgevallen, misschien ook niet… De titelbalk toont een andere naam…  De nieuwe kopfoto is vast wel opgevallen, daar kan je immers niet omheen glimlach.
Oftewel… na de ellende met mijn blog & hosting die afgelopen zondag plaatsvond diende ik een klacht in waarna de laatste contact met mij opnam in de hoop dat mijn ontevredenheid zou omkeren naar tevredenheid.
Nou is ‘vertrouwen’ nog steeds wel een dingetje bij mij dus mijn twijfels waren navenant toen er weer veel beloftes gedaan werden en dacht ik: “toe maar dan, ga jullie gang, ik wacht het wel af…” Via de mail werd ik telkens van elke stap op de hoogte gebracht en mijn twijfels namen af en mijn oordeel over het gedrag van mijn hosting steeg weer boven de 0-lijn.
Inmiddels zijn we 5 dagen verder en kreeg ik zojuist een mail dat alles klaar was… ik controleerde voor zover mogelijk alles en het lijkt allemaal prima in orde te zijn, dus kon ik ook de nieuwe kopfoto plaatsen.
Kortom… mijn blog heeft nu eindelijk de naam die ik al zo lang wilde… “de rups is ontpopt en in een vlinder veranderd”… en de oude blognaam blijft voorlopig nog even actief zodat mensen die die url gebruiken toch niet een zwarte pagina aantreffen maar automatisch doorgeleid worden naar hier.
Ik heb het zelf getest in 3 browsers en ben niet tegen problemen aangelopen dus ik heb goede hoop dat dat bij jullie idem zal zijn, zo niet dan lees ik het uiteraard graag!!

Mijn blog heet dus voortaan: https://melodyk.nl

10 Hartenluchtjes op “Alles verandert – 3

    1. Dat is jammer inderdaad….. volgens mijn hosting zouden abonnementen gewoon door moeten lopen maar indien dat niet het geval is, kun je je natuurlijk opnieuw aanmelden. sorry voor het ongemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.