Allemaal beessies

Vanaf zaterdag 3 oktober t/m zondag 25 oktober wordt Burgers ZOO beheerst door “Big Insects“, zag ik een hele tijd geleden in de media voorbij komen. Als insectenfan ‘moest’ ik dat natuurlijk met eigen ogen gaan aanschouwen. Een datum werd geprikt met mijn meiske en ik lichtte Karel in. Ook besprak ik dit met een paar andere lieve mensen en ook zij kregen de kriebels van het vooruitzicht. Gelukkig kwam er niks tussen en dus kon ik vanochtend op tijd de auto in stappen en op weg gaan naar de, inmiddels vaste, ontmoetingsplek van Daphne en mij als we samen op pad gaan naar een locatie dat onder onze beide grenzen ligt. Uiteraard vertrok ik pas nadat ik Fantanja verteld had waar de reis heen ging en wie we zouden gaan ontmoeten.

 

De reis verliep voorspoedig en zonder noemenswaardige oponthoud kwamen we in Arnhem aan. We vonden relatief vooraan op de parkeerplaats een plekje en na het inelkaar geschroef van Scooty konden we op pad naar de ingang, Karel hadden we al toegezwaard en Hans & Gina waren vlak daarna ook aanwezig. Snel de ingang door want k100 moest aangedaan worden.
MIjn start is altijd éérst koffie en daarna de rest… en in Burgers is een splinternieuwe koffiecorner met terras, dat zat vol maar het bankje, enkele meters verder was leeg, dus gaf ik ‘plankgas’ met mijn duim om dat bankje in beslag te nemen terwijl de rest in de rij ging voor koffie.

 

Big Insects dus…

 

We gingen op pad en in droog weer wandelden we door het park terwijl onze monden amper stil stonden en onze vingers amper ‘klik-vrij’ kregen. Hoe snel de uren dan omvliegen, bizar! Op zeker moment moesten Gina & ik hoognodig naar k100 en tja we wilden een paar vriendinnen op een andere online-plek even laten zien dat we het naar onze zin hadden dus vergaten we voor het gemak even de ….

Maar hebben we niet nat, zelfs niet eens droog, gezoend en naderhand ook nog onze handen gewassen en ontsmet.

.Bovendien achten we ons zelf niet zo…

Het park sluit om 18.00 en we hebben ons af en toe even gehaast en het was dan ook al na 6-en toen we buiten het park afscheid namen en ieders zijns/haars weegs ging. Een hartstikke gezellige dag die (wederom) voor herhaling vatbaar is en dat gaan we dus ook doen. Waar en wanneer weten we nog niet maar dat zal wel snel ingevuld worden vermoed ik zo.

Daphne en ik gingen op weg naar Beilen en ook dat verliep probleemloos gelukkig. Weer een klein half uur later was ik thuis en kon man mijn met hete koffie verwelkomen en ik de tas uitpakken en met de foto’s aan de slag. Er blijven 200 over, een deel belandde in de prullenbak en een deel ging natuurlijk naar Petra in Berlijn. 

Wat een heerlijke dag was het! MIjn foto-album met 200 foto’s open je door op onderstaande foto te klikken. Zodra Karel zijn verslag / foto’s heeft geplaatst en ik Daphnes foto’s ook in een album heb zal ik dit bericht weer aanvullen.

 

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

 

Klik op de foto hieronder voor Karels verslag en deel 1 van zijn foto’s

 

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

 

En als je op de foto van het Welpje klikt opent zich het album van Daphne

18 Hartenluchtjes op “Allemaal beessies

 1. Burgers ZOO heeft de “Big Insects“ mooi gemaakt, geven een goed beeld van de beestjes.
  Het was samen een leuk bezoek, waar je nog van na kriebelt. Hans

  1. Ja klopt… ik vond het prachtig… enig minpuntje vond ik dat ze het minder kleurrijk hebben gedaan als dat had gekund, menig insect is een kaleidoscoop aan kleuren, en dat blijkt niet nu

   ZO is het !

    1. en weet je Bea
     ik was de groeten van jou aan mel natuurlijk vergeten , die gaf ik pas op weg naar huis 🙂
     ik loop achter over jou want zag er geen die het over je had

 2. ha die Melody
  ja het was weer een schitterende dag , we troffen het met het weer , de zon die ik melde vertrok weer , maar er voor in de plaats kregen we op tijd binnen zijn 🙂
  ja dit is zeker voor herhaling vatbaar
  ook mooi de berichten vanuit DPA dat het goed ging met Thabo,
  zo nu eerst maar een goede nacht slapen
  slaap wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.