18 Hartenluchtjes op “Alleen samen”

  1. Ja gaaf hè… sommige breinen hebben zo iets, de onze hebben weer iets anders 😉
   dit filmpje is al heel oud, ik herinnerde me het ineens vanmiddag dus besloot ik het op te zoeken

   1. Ik probeer steeds nieuwe ideeën te verzinnen om uit de isolatie te vluchten.
    Denk zelfs als grote stommerik dat ik dat virus wel kan ontlopen.
    Daarna vlug omdenken aan de zorgmedewerkers, waarna ik weer pas op de plaats maak.
    Denk wel eens dat het virus in november had mogen komen. Toen kregen we bijna 4 maanden slecht weer.

    1. Dat snap ik wel hoor….. ga je ook weer feuden ???

     Ik heb nu ‘voordeel’ aan het feit dat mijn tikkerproblemen in oktober en in februari mij bijna alles aan energie/moed hebben ontnomen dus nu binnen moeten blijven lukt probleemloos. Daarnaast het veelvuldig aan huis gekluisterd zijn in de afgelopen jaren… dus ja ik vind dit persoonlijk allemaal niet zo erg.

     Wat ik wel heel erg vind is dat zorgpersoneel en winkelpersoneel etc zich uit de naad een slag in de rondte werken en dat dat door een deel van ons volk als nietszeggend wordt beschouwd … want die denken alleen maar aan zichzelf, zijn zo zielig dat ze thuis moeten blijven nu… Maar owee als ze dan ziek worden bleren ze wel het hardst om een ic bed vooraan in de rij ipv dat bed af te staan aan een ziek iemand die wel keurig de regels en adviezen heeft opgevolgd.

     Ja inderdaad… maar ook daarin hebben wij niets te kiezne… dingen komen nu eenmaal

    1. Ja klopt… ik kreeg het jareeeeeeeen geleden van iemand via sms en zo maar ineens popte het in mijn herinneringen op … en gelukkig kon ik toen ook nog terug vinden

  1. Juist!

   Ik ga ook naar buiten, ik ben nog steeds aan het revalideren, de honden moeten uit … maar gezond verstand (bij een bi polair iemand?) pas ik wel zoveel mogelijk toe…

    1. Ja dat klopt…. maar op het 3 landen punt ontstonden gisteren grote problemen zelfs bij het gedoceerd toelaten dus ook dat werkt kennelijk niet… maar ja anderzijds, wat kan wel werken tegen zo’n onoverkomelijke hoop egoisme en domheid?

    1. Klopt, helemaal mee eens… ik ben aan het revalideren nog steeds, ik kan me niet permitteren ziek te worden maar ook niet dat mijn conditie nog slechter wordt dan dat het al is… én onze honden moeten uit, simpel. Maar in plaats van de standaard uitlaattijden… vroeg in de ochtend, tussen de middag, rond avond eten, rond naar bed gaan…. hebben wij die 4x terug gebracht naar 3x en andere tijdstippen gekozen… juist om te voorkomen dat ik besmet raak dan dan wel anderen zou kunnen besmetten zonder dat ik het me bewust ben..

 1. Wat een weergaloos filmpje! Het idee en de uitvoering: subliem.
  Ik ben het weer volledig met je eens…
  Dikke pakkerd ♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.