Alle “…” komt in 3

Tja… ik zal vast niet de enige zijn die er een broertje dood aan heeft de huisarts te bezoeken en het dus ook uitstelt totdat het ‘even’ niet meer gaat. En zoals al verwacht en bekend, liep het ook deze keer weer ettelijke minuten uit… Eenmaal weer buiten op weg naar de apotheek voor medicatie voor 2 klachten en met een verwijzing voor een orthopeed voor klacht nr. 3.  Sjonge jonge, het ouder worden gaat best wel over obstakels soms. Had al een paar weken enorm last van mijn rechtervoet. Nou kan ik over het algemeen wel bedenken wat de oorzaak is maar in dit geval bleef mijn hoofd een groot vraagteken… wat blijkt? Is mijn voorvoet doorgezakt en ben ik dus hard op weg naar het kweken van een platvoet, jippieeee. Steunzool is inmiddels besteld en nu maar hopen dat ik die snel ontvang zodat ik die klacht kan minimaliseren. De overige 2 zullen hun tijd nodig hebben met de medicatie… hoezo ‘Jantje ongeduld’?

Alsof dat nog niet genoeg is besloten ‘meneer Griep en consorten’ mij ook te bezoeken, vinden het kennelijk gezellig bij mij… Met de moed der ‘het moet dus ik doe het’… sleepte ik me vanmorgen naar mijn ander adres, in no time parelde vervolgens het zweet van mijn voorhoofd en stond ik te duizelen boven het fornuis. De boel afgemaakt zo goed en kwaaad als ik kon en hup naar huis terug, op de bank maar met een lading para-mollekes achter mijn kiezen.

Die para-mollekes MOETEN toch écht aan het werk en ook zeer goed hun werk doen want morgen staat er iets leuks op het programma. Halverwege de middag ga ik met Daphne naar een (de enige overigens) fotografie-winkel hier in de stad. Zij geven namelijk een fotografie-workshop voor Avond-fotografie… de enige die nog steeds op ons wensenlijstje stond. Normaliter zijn fotografie-workshops best prijzig maar deze keer niet. Slechts 20 euro per persoon, inclusief koffie/thee/lekkers bij ontvangst en later op de avond eten… plus na afronding een waardecheque ter waarde van 20 euro… oftewel, zou je kunnen zeggen dat die workshop gratis is. Dát konden we natuurlijk niet aan onze neuzen voorbij laten gaan. Toen het bekend gemaakt werd vertelde men gelijk dat de groep maximaal 20 personen kon bevatten dus gaven wij ons snel op en hoopten erop erbij te mogen zijn, gelukkig werd dat dan ook even later bevestigd.
Leuke bijkomstigheid hieraan is ook nog eens dat ik al heel lang roep dat ik graag eens door mijn ‘eigen’ stad wil lopen om een serie foto’s te maken, dat kwam er maar telkens niet van, morgenavond dus wel als alles goed gaat. Nu maar hopen dat mijn lijf me niet in de steek laat en ik thuis kan komen met een mooie serie foto’s van ‘mijn’ stad in het donker.  So…wish me luck *glimlach* .
De fotografie-winkel die dit organiseert heeft een eigen fb-pagina waarop de deelnemers dan na morgenavond foto’s mogen plaatsen, de foto die de meeste likes krijgt, krijgt dan van die winkel die foto op canvas afgedrukt. Tja, ten eerste vind ik mezelf niet zo’n goede fotograaf, ten tweede heb ik weinig volgers op fb dus de kans dat ik die winnaar ben is zeer gering tot nihil maar heej, niet geschoten is altijd mis toch?

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

14 reacties

 1. Leuk die fotografie cursus. Wel genoeg para finesse eten dus. We zien het resultaat vast weer op je blog verschijnen. Beterschap en veel plezier hoor.

 2. Precies, niet foto geschoten is zeker mis.
  M A A R !!!!!!!!!
  Ik heb van mijn nieuwe goeie hulpverlener geleerd, JAN KOMT OP DE EERSTE PLAATS!
  Dus jij met je griep (wat een dodelijke ziekte kan zijn) daar zeg ik tegen, “MEL, DENK OM JEZELF?!?!?”
  Die foto’s zijn in vergelijking met jou, totaal niet belangrijk.

  Vraagje: helpt de wietolie tegen stemmingswisselingen bij jou?

 3. Dat klopt helemaal hoor, sinds Jos vorig jaar, sta Kootje nu ook bij mij op de 1e plek 😉

  Dat doe ik hoor, beloofd met de hand op mijn ♥

  Ja zeker. Het was even vogelen met de dosis maar inmiddels ben ik eruit, gebruik het nu 5 maanden op een paar dagen na… de ene dag 1 druppel en de andere dag 2… werkt hartstikke goed, ben er blij mee! Het doet zoveel meer dan dat alleen… ik schreef er al een blog over …. https://melodyk.nl/wonder/

 4. eerst beter worden
  dan de klas in
  beterschap

 5. Weer een scala aan medicijnen “rijker.” Van je kwaal/kwalen afkomen is op dit moment het belangrijkste! Luister naar je lijf, Mel (adviezen zijn altijd voor een ander (-: )
  Ideaal die betaalbare fotocursus. Als je het kunt opbrengen heb je meteen weer even afleiding. Daar knapt een mens ook van op.
  Beterschap lieverd ♥

  • Ach ja, bultje bultje kin nog meer op ;- )

   Zo is het…dat doe ik zeker. haha ja welnee joh, hoe kom je daar nou bij?

   Ja toch! Daar doen we het voor of niet dan?

   Dank je wel schat, knuffel xxx

 6. Oke, dan ga ik maar voor je duimen dat je fit genoeg bent , zal wel goed komen toch? .

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.