Alle kleine beetjes

…helpen….. >>>> 

En dus hoop ik dat jullie ook een klein beetje voor mij hebben om mij een steuntje in de rug te geven…

Ik heb een “Goede Doelen Doneer Actie” gestart… om mijn 2e thuis een handje te helpen na 70 dagen gesloten te zijn geweest, geen cent inkomen gehad te hebben en geen cent minder hebben moeten besteden…. en hoeveel dagen zullen het worden dat het park maar een klein deel van het normale aantal bezoekers mag toelaten per 25 mei… Kortom zij kunnen alle kleintjes heel goed gebruiken en ik zal je eeuwig dankbaar zijn en als je dan zelf het park bezoekt zal ik je trakteren als wederdienst.

 

Klik H I E R 

 

15 hartenluchtjes op “Alle kleine beetjes

  1. Goed idee, ieder kan het eigen land steunen, daar ben ik reeds volop mee bezig.

    En wie weet….. ooit…. geraak ik wel eens bij jullie in de buurt…. ????

  2. Klop plus Wildlands heeft het extra zwaar, want Fc Emmen zal bij subsidie de voorkeur krijgen, ook omdat ze absoluut geen inkomsten hebben, maar vaak nog wel een sponsor, plus ze kunnen een stappenplan uitvoeren qua uitgaven…komt goed….

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.