Al ‘t goede komt in 3

…zegt men zo mooi…. en daar ben ik het wel mee eens, op dit moment in ieder geval wel glimlach.

3xgoeds221015

Ben nu heerlijk thuis…. mijn trio is op hun werk… de 3 honden liggen te slapen op de banken en het poezebeest in de vensterbank. Heerlijk stil in huis… even niets om de oren… man wat is dat lekker zo af en toe!

Na een lange en drukke ochtend nu tijd voor mezelf en even ‘alles’ mogen maar vooral niets ‘moeten’. Ja, oke, ik geef het toe, ons huis kan wel een soppie gebruiken en ook een stofzuigerronde is geen overbodige luxe maar heej, ik ben geen slaaf van het huishouden of wel dan? Dus niet hè? Kootje kiest ff voor zichzelf.

Aan het vroege begin van de avond ga ik dan Anita ophalen en neem ik haar mee naar Jeans in theater De Tamboer in Hoogeveen. Die uitjes, even het hoofd leeg/vol maken door/met iets anders is goed voor ons allebei. En het is natuurlijk prachtig dat zij altijd wel mee wil en ik dus nooit alleen hoef.

Morgenochtend dan vroeg uit de veren… met Daphne de auto in en op weg naar De Hoge Veluwe voor een dag “Avontuurlijk fotograferen op de Hoge Veluwe” onder leiding van Rob Doolaard. Geen idee hoe laat we weer thuis zullen zijn maar eenmaal thuis ga ik vast wel en log erover schrijven en uiteraard de foto’s plaatsen, tenzij ik er helemaal niks van terecht breng natuurlijk glimlach

Zaterdag is mijn agenda leeg en dat wil (moet) ik uiteraard zo houden. (Hopelijk) Heerlijk lang uitslapen en bijkomen van de afgelopen week en tegelijkertijd energie bij elkaar sprokkelen voor de week die komt.

Zondag dan…. enige tijd geleden schreef ik er hier al over. Dan zal ik aan het van de middag in de auto stappen en naar begraafplaats De Boskamp rijden waar ik één van de vrijwilligers zal zijn bij Alom Gedenken… Wat ik precies allemaal ‘moet’ doen (ik MAG!!!) weet ik nog niet maar ik ga in ieder geval enkele gedichten voordragen. Zaterdag zal ik dus deels bezig zijn met het of zoeken in mijn gedichten welke van toepassing zijn of er welke gaan schrijven. Alhoewel het een bijeenkomst is met pittige lading verheug ik me er toch ook heel erg op want de sfeer onderling met zoveel mensen, waarvan je 99% niet eens kent is onbeschrijflijk… hartverwarmend en ontroerend …zijn woorden die in mij opkomen. Het is in ieder geval iets waar ik bij wil zijn en waar ik nu naar uit kijk. Mochten jullie nou willen weten hoe dat er ongeveer uitziet… kijk dan naar de foto-impressie van 2014 van Kristel Dallinga van Fotostel van Fotostel.

Jullie snappen wel dat ik mijn zegeningen tel en soms (net als jij Corry) de tel kwijtraak gimlach

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

8 reacties

 1. Het is prachtig dat het er is voor mensen die er behoefte aan hebben.
  Als zoveel mensen er steun bij vinden kán het niet verkeerd zijn.

  • Zeker weten, absoluut niet.
   Wat je elkaar jaar weer ziet, tot dusver althans, is dat het aantal mensen dat daar naar toe komt in aantal toeneemt.
   Er ontstaat ook ‘contacten’ tussen totale vreemden en de gesprekken die dan ontstaan zijn prachtig…
   Heel bijzondere ervaring kan ik je zeggen… Wildvreemde mensen die tegen je beginnen te praten als je er loopt of ergens zit met een kopje koffie of thee in de handen…

   En dat is eigenlijk wel wat mij het meest verbaast… in mezelf dan… ik ben niet zo van de ‘gesprekken met vreemden aanknopen’ … helemaal niet, eigenlijk, ik loop er eerder voor weg dan dat ik het start… maar daar… daar gebeurt het gewoon en voelt het prima!!

 2. Je hebt een heel mooi weekend voor de boeg. Vooral zondag zal een heel bijzondere dag worden. Troost die jij kunt brengen voor veel mensen en waar jezelf ook ook mee wordt verrijkt.

  • Ja inderdaad….

   Jah absoluut, ik zit eigenlijk nooit om woorden verlegen en kan me goed uitdrukken als het om mijn emoties gaat maar dit… wat dit gevoelsmatig doet kan ik niet onder woorden brengen zodat een ander begrijpt wat ik precies wil overbrengen… ik wil het niet missen inderdaad, voor geen goud.

 3. Wat een heerlijk, ontspannen logje. En zoveel leuke vooruitzichten! Geniet er van.

  Liefs Frederique

 4. Wat een heerlijk positief blogje. Nou ik ben wel erg benieuwd naar jullie foto’s vandaag hoor, en naar je verhaal, want jullie zullen vast genoten hebben 🙂

  • Ja hè?!
   Het gaat ook best goed met me hoor, ondanks de moeilijke tijd… ik slaap alleen heel slecht de laatste tijd en ben 15kg afgevallen… maar gelukkig heb ik mijn depressies aardig onder controle momenteel…. alleen fysiek kan het wel een beetje (boel) beter…

   Mijn log van vandaag staat er net en mijn foto’s op Picasa :

   Dat hebben we zeker!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.