Agenda

Plato – WE300 – Scorn

Wat is er nou heerlijker dan er tussenuit te piepen, de boel de boel te laten en je ogen op andere horizonten te mogen richten? In het gevlieg van hot naar her en weer terug van alledag kan een uitje soms tegelijkertijd onmogelijk én zo aanlokkelijk lijken. Als alle omstandigheden het toelaten maak ik dan ook veel gebruik van zo’n vluchtmomentje. Even tijd voor mezelf en met mijn camera op pad, voor mij wel het summum van ontspannen. Als liefhebber van dierentuinen kan ik in Nederland te kust en te keur en ook al ken ik bijna elke dierentuin wel op mijn duimpje onderhand, ze vervelen me nooit! Het maakt me dus ook niets uit om in een klein tijdsbestek meermalen in dezelfde dierentuin rond te lopen. Het feit dat ik een abonnement heb op 1 dierentuin, die mij weer veel kortingen oplevert bij andere dierentuinen is dan ook een heel prettige bijkomstigheid waar ik graag gebruik van maak. Sinds ik in 2012 voor het eerst in mijn leven in een vliegtuig stapte en me hoog boven de wolken mocht begeven is er wel een constante wens bij gekomen, weer vliegen, maakt niet uit waarheen. Na die vuurdoop in voorjaar 2012 naar Gran Canaria mocht ik het in het najaar herhalen met een vlucht naar Estland. Gisteren kreeg ik drie cadeautjes waarmee ik maar liefst 7 uitjes mocht gaan plannen. Mijn agenda kreeg zo meer invulling van heel leuke zaken waarnaar ik mag uitkijken. Met daarboven op een 3-daagse trip naar Berlijn met Schoondochter-in-Spé-Daphne én met als ‘kers op de taart’ een 6-daagse trip met Niels & Anita in zo’n grote vogel naar Praag om daar ongetwijfeld de sd-kaartjes van onze camera’s te vullen.

Mijn agenda is nou niet één van mijn favoriete dingen maar deze dagen kijk ik er maar wat graag in 😉

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

24 reacties

 1. Dat is een welkom cadeautje voor je. Vliegen naar Praag, ik ken beroerder bestemmingen. En dan straks rondwandelen bij de Kruittoren, op het grote plein, het Wenceslasplein en al die andere mooie plekken die de stad rijk is. Leuk. De cadeautjes zijn je dan ook van harte gegund. Geniet er van.
  Leuke WE.
  P.S. Wens voor mij even dat mijn jichtaanval deze week even ophoudt. Ik kan geen poot verzetten en dat stoort toch op den duur 🙂

  • ♫ Mel☺dy ♫

   Nou zeg dat wel. Het leven wordt er een stuk leuker van 😉 😉
   Dank je wel hoor, ga ik zeker doen, nu al, dus straks helemaal!

   Dat doe ik bij deze!! Sterkte hoor!!

 2. Naar Praag?!?!
  Ik vind dat je het verdiend hebt. Meid, wat zullen jullie daar genieten: jij en je fototoestel 😀
  Hartstikke leuk voor je <3
  Liefs kakel xxx

 3. Meer dan mamma

  Nou eh… geef mij de dierentuin maar hoor! Als ik wat warmte wil stap ik zo de vlindertuin 😉 binnen, dan waan ik mij ook in andere oorden.

  Maar heel veel plezier, het is je gegund!

  • ♫ Mel☺dy ♫

   Ik laat mij ook heus geen dierentuin ontgaan, in Nederland wel de mooiste plek om je te bevinden, ongeacht het weer, vooral mede dankzij de vlindertuin (bedoel je die in Emmen?)

   Komt helemaal goed hoor, dank je wel!!

   • Meer dan mamma

    Natuurlijk Emmen! Dat is veruit de mooiste dierentuin.

    • ♫ Mel☺dy ♫

     😉 Dan heb je vast ook een abonnement ?

     • Meer dan mamma

      Weet je hoe duur dat is met vijf kids? Eh.. nee dus. Maar vroeger wel gehad. Heel lang geleden.

      • ♫ Mel☺dy ♫

       Nee, sorry, geen idee.
       Toen mijn kinderen klein waren had ik een gezinsabonnement, ben vergeten wat dat toentertijd kostte…

       Heb nu al weer ettelijke jaren een abonnement alleen voor mezelf, mede omdat ik er vaak heen ga maar ook omdat ik vaak in andere dierentuinen wil zijn en daar dus met veel korting naar binnen kan dankzij mij abo van Emmen.

 4. Zo, jij wordt goed verwend. Heerlijk. Maar je zult het ook wel verdiend hebben. Veel plezier met al je uitjes.
  Wat leuk dat je in Estland geweest bent. Hoe was het daar?

  • ♫ Mel☺dy ♫

   Ja gaaf he, ben er opgewonden van 😉
   Eh ja dat zegt men hihi dus dat zal dan wel he?
   Dank je wel hoor, komt helemaal goed.

   Zeer indrukwekkend….grote armoede maar toch ook zichtbaar verbetering van de economie en de veranderingen die daardoor uitgevoerd kunnen worden.

 5. Ik zag het inderdaad aan de zijkant van je blog staan. Lekker hoor, al die leuke dingen in het vooruitzicht 🙂 Maakt moeilijke momenten soms net wat makkelijker!

  • ♫ Mel☺dy ♫

   Goed gezien 😉
   Ja absoluut…. de laatste weken waren niet echt een feestje maar met zoveel dingen in het vooruitzicht worden de ‘donkere wolken’ toch een heel stuk lichter, letterlijk en figuurlijk 😉

 6. Wauw… dát gaat leuk worden allemaal;-)

 7. Een vliegreis om te vluchten uit het gevlieg van hot naar her en weer terug van alledag, een bevlogen WE, beschreven in het equivalent van 3200 ASA!

 8. Wat leuk! Het is je gegund! Veel plezier.

  Liefs Frederique

 9. Wow Berlijn en Praag in het verschil. Ik ben helemaal niet jaloers!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.