Aftrap Glazen Huis Emmen 2015 door Jeans én 25-36-15 voorstelling in Muzeval

Jeans-AftrapGlazenHuisEmmen-17dec15

Al weken verheugde ik me op de dag van vandaag..sinds ik las op het internet dat Jeans de aftrap van Het Glazen Huis, editie Emmen, zou doen. Is toch een cadeautje om ze zo dichtbij te hebben met zo’n leuk evenement voor het goede doel? Emmen is voor mij 40 minuten rijden en Jeans zou 20 minuten optreden, voor mij dus alleszins de moeite waard om even te gaan kijken en mijn camera mee te nemen!

Zo stapte ik dus vanochtend, krap op tijd, de auto in en ging op weg, angstvallig de klok in de gaten houdend want ik dreigde behoorlijk te laat te komen. Met in gedachten de parkeermogelijkheden die ik in Emmen ken en de te verwachten drukte wist ik dat ik nog enkele minuten te lopen had. Oeps, lopen, dat was vandaag geen goed plan, met 2 soorten morfine achter de kiezen beet ik op mijn tanden nadat ik de auto geparkeerd had en stiefelde richting de Hema, daar was het glazen huis opgebouwd. Brak omdat de pillen niet hun werk deden kwam ik hijgend als een oud paard nog net op tijd aan om te zien hoe de burgemeester het podium opklom en zijn woord deed waarna de presentatoren de microfoons overdroegen aan ‘mijn’ toppers. Die vervolgens spetterend als altijd hun ‘ding’ deden in 2 sessies met een kleine pauze er tussenin.

jeans25emmen171215

Het mooie aan zo’n evenement is natuurlijk dat je zonder schroom voor het vaderland weg kunt klikken met de camera en die kans liet ik dus ook niet onbenut. Na ruim een half uur stiefelde ik terug naar de auto en keerde huiswaarts waar manlief me opwachtte met koffie. Snel de foto’s op de pc gezet en van de kleine 90 bleven er een dikke 70 over. Niet slecht gedaan Kootje, dacht ik bij mezelf. Want…. probeer maar eens mooie shots te maken van mensen die geen milliseconde stil staan om nog maar te zwijgen van de invloed van de medicatie waardoor het moeilijker is mijn handen stil te houden.

Maar goed, mij hoor je zéker niet klagen op dit moment!!!
Ik heb mijn voorproefje van de mooiste en lekkerste pitamientjes die je je maar kunt voorstellen gehad vandaag en over enkele uren mag ik weer de auto in om Petra op te halen en met haar naar Emmen te rijden om dan weer wat pitamientjes in te slaan. We gaan eerst lekker eten en daarna van de voorstelling genieten. Een donder-jeans-dag dus, mooier kan het niet !!

jeans25meidenemmenaftrapglazenhuis

Even over vijven zat ik weer in de auto en reed ik naar de oostkant van de stad om Petra op te halen, 3 kwartier later liepen we het theater in en na wat onduidelijkheden kregen we dan toch ons tafeltje toegewezen. In de kleine zaal van het theater stond een aantal tafeltjes waaraan reeds andere mensen zaten en nadat ook wij onze plaatsen ingenomen hadden begonnen de obers met het serveren van tal van gerechten, het zag er niet alleen heerlijk uit, het smaakt ook fantastisch. De relatief lage prijs was nergens aan te merken, elk gerecht was met veel zorg bereid, we genoten volop. Even na achten liepen we de zaal in en kon het feest beginnen.

jeans25emmen171215

Het liep weer als een zorgvuldig geoliede trein en wij zaten te glimmen van plezier op rij 1. Het plezier van de cast en de band werken altijd aanstekelijk maar dit seizoen lijkt het nog intenser als vorige seizoenen, (on)gewoon top! Een extra verrassing vanavond was niet alleen Eileen Schilder als mysterieguest maar ook het feit dat het slotlied was vervangen door een aantal kerstnummers, helemaal super natuurlijk. Even voor elven stonden we weer in de foyer en hielp ik (andere) Petra met het inpakken van haar kraam, waarna we de auto opzochten en terug reden naar Assen alwaar ik eerst Petra thuis afleverde natuurlijk voordat ik naar huis reed waar manlief me weer met koffie opwachtte. Even bijpraten en toen de foto’s op de pc gezet en dit log aangepast… nog even tot rust komen tussen de oren en dan zo meteen het bed maar weer in want voor ik het weet is het weer vrijdagmorgen vroeg en rammelt de wekker…

Welterusten iedereen !!

 

 

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

12 reacties

 1. Het ziet er heel gezellig uit.

 2. blugh, stikjaloers ben ik! Maar het is je gegund lieve schat x

 3. Het zien en horen van je favoriete groep heeft hopelijk de pijn wat verdreven. Mooi dat zij ook meewerken aan deze manifestatie.

 4. Het werd ook weleens tijd dat Jeans nu naar jou kwam in plaats van al die tijd andersom 😉
  Heb je weer rugpijn dat je medicatie slikt? En dan zo’n eind in de auto zitten… Heel veel sterkte! En je foto’s zijn supergoed gelukt. Wat zul jij – ondanks de pijn – genoten hebben!
  Geniet je suf ♥♥♥

  • Haha … ze komen wel vaker in het noorden hoor…. gelukkig wel en de meeste theaters hier bezoek ik dan ook als zij er zijn.

   Ja het vochtige weer van de afgelopen tijd heeft niet zo’n fijne impact op mijn gewrichten…

   Dat zeker, doe ik gelukkig altijd met elke vezel !

   -x-♥

 5. Dat zier er gezellig en kleurrijk uit, en enthousiast waren ze ook zo te zien.

 6. Gelukkig dat je dan juist dit keer niet héél ver voor hoefde te rijden!
  Je hebt kleurige foto’s kunnen scoren én een mooie avond gehad, wat wil een mens nog méér….. behalve dan natuurlijk een gezond lichaam!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.