Midnight Walk Assen nr. 9a

Op 8 september… nog 169 dagen vanaf nu… lopen Daphne en ik mee met de 9e editie van de Midnight Walk georganiseerd in Assen. Net als alle voorgaande edities is ook deze editie weer ten gunste van een goed doel, welke dat is weet ik helaas nog niet… tot dusver waren het:

2016: Stichting Leergeld – – – – – opbrengst=16.210,00
2015: Johannes Postgroep – – – – – opbrengst=15.200,00
2014: Varen in Assen – – – – – opbrengst=10.000,00
2013: Hospice Alteveer – – – – – opbrengst=15.360,00
2012: Stichting Jarige Job – – – – – opbrengst=10.000,00
2011: Schaapskooi Ballo –  – – – – opbrengst=14.510,00
2010: Weggeefwinkel – – – – – opbrengst=10.500,00
2009: Sportclub Bartje – – – – – opbrengst=16.650,00

 

Het inleggeld is net als voorgaande jaren ook dit jaar weer ‘slechts’ 10 euro en de lengte is plm. 8-10 km.  Er wordt rond 21.15-21.30 uur gestart en dan is het soms net wel of nog net niet donker, heel sfeervol dus. Tijdens de route vind je op diverse locaties attracties van zeer diverse soort. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht, er wordt onderweg van alles aangeboden.

Kortom… mocht je ons gezelschap willen houden, of niet *glimlach*, mocht je mee willen wandelen, je bent van harte welkom.
Je kunt je inschrijven op de website van De Midnight Walk maar dat kan ook ‘s avonds zelf in theater De Kolk waar diverse vrijwilligers je met open armen zullen ontvangen en je inschrijven.

Daphne en ik zouden jou natuurlijk ook graag met open armen willen verwelkomen en jou met ons mee laten wandelen…

16 hartenluchtjes op “Midnight Walk Assen nr. 9a

  • Melody says:

   ja zo zou je het ook kunnen noemen. ik heb nog geen editie gemist en het was elke keer zo ontzettend leuk en gezellig dat ik het ongemak er naderhand een paar dagen wel voor over heb.

 1. As het hier om de hoek was zou ik dat wel leuk vinden, maar helaas, het is niet om de hoek;-) Mooie kleinschalige buurtprojecten van de laatste jaren , dan zie je tenminste wat er met het geld gebeurt.

  • Melody says:

   ik weet het en dat vind ik heel erg jammer want het lijkt me geweldig om jou/jullie ‘mijn’ stad te mogen laten zien, in het donker tijdens die wandeling heeft het altijd zo veel extra charme .

   Ja dat ook… ik weet wat ik er voor over moet hebben maar dat doe ik met alle liefde in mij.

  • Melody says:

   dat denk je verkeerd 😉 Ik loop die avond met een lading morfine achter de kiezen, zowel de kortdurende snelwerkende als de langdurende vertraagde afgifte… ik begin daar woensdags al mee en dat slik ik dan tot aan maandag

   Dat denk je wel heel goed, het is een bijzonder evenement en heel de stad is dan heel gemoedelijk… bizar maar waar, 1 grote familie als t ware

   dank je wel.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.