Op het moment dat ik dit typ… zit ik thuis op de bank…me te verheugen op morgen!!!
Op het moment dat dit blogbericht online komt… zit ik in de auto… naast Daphne die rijdt.
Op het moment dat jullie dit bekijken / beluisteren… slaap ik nog of ben ik net wakker (hoop ik)
Waar ik ‘morgen’ ben? Waar ik ‘gisterenavond’ was? … Scheveningen!

Aan alles zit een begin maar ook onherroepelijk een eind…
In 2015 kwam er voor mij een eind aan mijn Jeans-Passie. In de loop der jaren dat ik hen volgde ben ik van een aantal (inmiddels voormalige-) castleden extra fan geworden. 2 daarvan volg ik nog steeds waar ik kan. Ook aan mijn passie voor autorijden kwam een eind, maakte ik voorheen totaal geen enkel probleem van het aantal km’s dat ik moest ‘vreten’ om of Jeans of 1 van de vele idolen daaruit ergens te zien… doe ik dat nu wel en is er nog maar 1 voor wie ik echt die km’s met liefde overbrug. Hij verliet Jeans na show 25 en kreeg een rol in de musical Lion King, geheel diverse invullingen en dus enorm uitdagend, alle ruimte om zijn talenten toe te passen en verder te ontwikkelen.
Deel van zijn ‘functie-omschrijving’ is Alternate Simba, dat betekent dat hij degene is die de hoofdrol Naidjim om welke redenen dan ook niet speelt. De cast van Lion King bevatte tot en met afgelopen februari 5 ex-Jeansjes. David, Maarten, Naidjim, Gaia en Nigel.

Dinsdag kreeg ik een berichtje van Nigel… hij mocht as vrijdag (voor jullie dus gisteren, voor mij dus morgen) weer Simba spelen en Gaia speelt dan de volwassen Nala. Of ik zou willen komen??? Was zijn vraag.
Nou, jullie snappen natuurlijk wel dat ik gelijk helemaal superblij-(er) werd, was ik al want was immers net op terugweg naar huis vanaf de dierentuin na een geweldige ontvangstceremonie van Mekong?!
Zo’n uitnodiging sla ik natuurlijk niet af voor mijn nr. 1 uit Jeans. Ook Lion King stopt, de definitief laatste voorstelling is op 21 juli, voor die voorstelling heb ik al lang kaartjes natuurlijk , en uiteraard op rij 2 grijns.  Daphne en ik wilden nog een aantal keren gaan en ivm het totaaloverzicht verder achter in de zaal gaan zitten maar ja als je grootste idool de hoofdrol gaat spelen wil je natuurlijk wel alle zicht op dat snoetje hebben, toch? Morgen (gisteren) zitten (zaten) we dus , ja duhuh, op rij 2, rechts want dat is zijn toneelkant.
Wat Nigel na Lion King gaat doen zal ik tzt wel melden zodra dat mag.

Nigel valt uiteraard niet onder mijn blogtitel glimlach… en dus plaats ik hier enkele dingen van hem…

 

 

(Nigel en anderen, waaronder Naidjim)

 

(Nigel en anderen, waaronder Gaia)

 

(Nigel en Gaia bij het slotapplaus bij een voorstelling met hen samen in de hoofdrollen)