~ LUISTERIJ ~·Died-enzo

Afgelopen

Op het moment dat ik dit typ… zit ik thuis op de bank…me te verheugen op morgen!!!
Op het moment dat dit blogbericht online komt… zit ik in de auto… naast Daphne die rijdt.
Op het moment dat jullie dit bekijken / beluisteren… slaap ik nog of ben ik net wakker (hoop ik)
Waar ik ‘morgen’ ben? Waar ik ‘gisterenavond’ was? … Scheveningen!

Aan alles zit een begin maar ook onherroepelijk een eind…
In 2015 kwam er voor mij een eind aan mijn Jeans-Passie. In de loop der jaren dat ik hen volgde ben ik van een aantal (inmiddels voormalige-) castleden extra fan geworden. 2 daarvan volg ik nog steeds waar ik kan. Ook aan mijn passie voor autorijden kwam een eind, maakte ik voorheen totaal geen enkel probleem van het aantal km’s dat ik moest ‘vreten’ om of Jeans of 1 van de vele idolen daaruit ergens te zien… doe ik dat nu wel en is er nog maar 1 voor wie ik echt die km’s met liefde overbrug. Hij verliet Jeans na show 25 en kreeg een rol in de musical Lion King, geheel diverse invullingen en dus enorm uitdagend, alle ruimte om zijn talenten toe te passen en verder te ontwikkelen.
Deel van zijn ‘functie-omschrijving’ is Alternate Simba, dat betekent dat hij degene is die de hoofdrol Naidjim om welke redenen dan ook niet speelt. De cast van Lion King bevatte tot en met afgelopen februari 5 ex-Jeansjes. David, Maarten, Naidjim, Gaia en Nigel.

Dinsdag kreeg ik een berichtje van Nigel… hij mocht as vrijdag (voor jullie dus gisteren, voor mij dus morgen) weer Simba spelen en Gaia speelt dan de volwassen Nala. Of ik zou willen komen??? Was zijn vraag.
Nou, jullie snappen natuurlijk wel dat ik gelijk helemaal superblij-(er) werd, was ik al want was immers net op terugweg naar huis vanaf de dierentuin na een geweldige ontvangstceremonie van Mekong?!
Zo’n uitnodiging sla ik natuurlijk niet af voor mijn nr. 1 uit Jeans. Ook Lion King stopt, de definitief laatste voorstelling is op 21 juli, voor die voorstelling heb ik al lang kaartjes natuurlijk , en uiteraard op rij 2 grijns.  Daphne en ik wilden nog een aantal keren gaan en ivm het totaaloverzicht verder achter in de zaal gaan zitten maar ja als je grootste idool de hoofdrol gaat spelen wil je natuurlijk wel alle zicht op dat snoetje hebben, toch? Morgen (gisteren) zitten (zaten) we dus , ja duhuh, op rij 2, rechts want dat is zijn toneelkant.
Wat Nigel na Lion King gaat doen zal ik tzt wel melden zodra dat mag.

Nigel valt uiteraard niet onder mijn blogtitel glimlach… en dus plaats ik hier enkele dingen van hem…

 

 

(Nigel en anderen, waaronder Naidjim)

 

(Nigel en anderen, waaronder Gaia)

 

(Nigel en Gaia bij het slotapplaus bij een voorstelling met hen samen in de hoofdrollen)

16 Geluchte Hartjes op “Afgelopen

 1. mogge melody
  dus jij bent een bofbips , 2 x genieten in zeg mar 1 weekend van jouw favorieten , in 2 mooie uitvoeringen , zo verschillend ze ook mogen zijn , het is zeker voor een liefhebber van deze uitvoeringen genieten
  maar het loopt allemaal dus op zijn eind , net als bij jou dat vele autorijden deed , maar gelukkig doet je schoonmeisje het wel nog graag
  wen jullie veel plezier en een geweldig weekend
  geniet de dag

  1. 😉 Hahaha en ja ik had ‘m voor mijn neus gisterenavond, en in mijn armen …

   Gedaan hoor, ik blog er nog wel over.

   geeft niks toch, smaken vershcillen. xcxx

 2. Is dat boffen voor je, ik weet dat je daar ábsoluut genoten hebt.
  Grappig dat ik kort geleden in een max programma de hoofdrolspeler zag. Hij had toestemming van Disney om iets te laten zien van het kostuum buiten een voorstelling. Er koklein uur werk. mt nogal wat bij kijken bij die rol. het pak is zo’n 15 kilo zwaar en make- up en aankleding is wel een uur .
  Je gaat me voor gek verklaren dat ik zo dicht bij dat theater woon en tóch niet naar de voorstelling ga;-) .,

  1. Ja nou en of !!!
   Ondanks het randgebeuren dat mij rondom enorm in de stress zette… (ik blog er nog wel over) … wat het genieten bij de voorstelling en natuurlijk mijn grote vriend Nigel waanzinnig gaaf en hartverwarmend.

   Ja klopt hoor… .dat is echt niet zo maar even iets

   Nee hoor… smaken verschillen… en gelukkig is dat meer dan oke.

  1. 😉 Ja wel toch? Die gozer is niet alleen heel lief maar ook nog eens zeer getalenteerd dus alleszins iemand om om te geven, van te genieten en trots op te zijn.

   Daar heb je helemaal gelijk in.

  1. Ja nou en of. Helemaal waar.

   Haha ja dat kan ik me in jouw geval heel goed voorstellen…die wens heb ik ook wel gehad hoor, ‘vroeger’ bij andere grote musicals, toen ik er veel vaker eentje bezocht.

 3. Wat een heerlijke verrassing! En het lijkt mij een prachtige musical. Nigel heb ik natuurlijk bij Jeans gezien. Ik kan mij voorstellen dat je daar fan van bent.

  Liefs Joanne

  1. Ja nou en of… is het ook, zeer zeer zeer indrukwekkend, alleen al vanwege het decor maar zeker ook vanwege de cast, de hoofdrolspelers met name.
   Ja he!

   Liefs

 4. Het voordeel van hoger en meer achterin zitten is dat je meer/langer zicht hebt op de spectaculaire opkomst via de zaal.
  Bofkonten, behind the scene, dat lukt niet iedereen.

  1. Ja dat is ook wel zo voor mensen die puur voor het spektakel komen maar dat doe ik nooit he? Ik ga voor een (of meerdere) speler die ik persoonlijk ken… zeker in dit geval.
   Theaterbezoek doe ik tegenwoordig niet meer behalve bij hoge uitzondering. Nigel is 1 vd 2 die in die categorie vallen.

   Ja dat is waar…. daar was ik wel heeeeeeel erg blij mee, ‘ben’ natuurlijk 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.