Enige tijd geleden alweer schreef ik hier een aankondiging voor een nieuwe adoptie actie voor Dierenpark Emmen, dat natuurlijk per afgelopen 1 januari niet meer zo heet maar de welluidende naam Wildlands kreeg en bij vernieuwing hoort natuurlijk ook een nieuwe website.

Dit wordt dus “onze” 6e adoptie-actie, iets waar ik heel blij mee ben, te meer omdat ik dat eigenlijk niet had durven hopen.
Ik heb op dit moment nog geen idee wat de kosten zullen zijn per contract dus vooralsnog ga ik ervan uit dat het 50 euro zal zijn, zodra ik die info wel heb zal ik dat uiteraard melden.

Gelukkig is ‘mijn’ contactpersoon dit jaar nog dezelfde als voorgaande jaren. Hij had al met pensioen gekund maar zijn liefde voor het park is natuurlijk veel te groot om te stoppen, zeker nu, hij wil natuurlijk maar wat graag nog minimaal het 1e jaar van het nieuwe park meemaken. We kunnen ons dus weer verheugen op een ontmoeting met hem op maandag  30 mei als ik… met deelnemende adoptanten die aangeven mee te willen… het binnengehaald aantal contracten ga ophalen en hem het bijeengebracht bedrag ga overhandigen. Ik hoop tegen die tijd ook het park te ‘kennen’ qua route etc zodat ik dan voor jullie een zo goed mogelijke gids kan zijn want ja, een splinternieuw park, wie beleeft dat nou? Nou wij dus als jij die kans benut natuurlijk glimlach En zoals gebruikelijk zou ik het dan natuurlijk ook heel fijn vinden om de dag weer gezamenlijk af te sluiten met een maaltijd bij Markant, inmiddels ons vertrouwd adres!

Kortom…. net als de 5 voorgaande jaren doe ik ook nu weer een smekend beroep op jullie om mij te helpen, en nee niet echt mij natuurlijk, maar wel de dieren in Emmen door hen een pootje onder de riem te steken. Zoals ik al jaren zeg en schrijf: “Vele kleintjes maken één grote”… dus ook al doe je maar 1 euro, dan nog maak je mij heel erg blij en dat is fijn maar nog blijer zal Wildlands ermee zijn. Iedere keer dat er weer 50 euro rond is kan er weer een diersoort ondersteund worden.

wildlands-emmen-2016-6-weblogark
Graag hoor ik van jullie antwoord
op de volgende vragen:

Lees het graag in reactie of mail

1) Help jij ook (weer) mee?

2) Met welk bedrag help je?

3) Voor welk dier doneer jij?

4) Wil jij 30 mei mij vergezellen?

 

Ik zou het natuurlijk helemaal geweldig vinden jullie als steun en toeverlaat (weer) achter me staand te weten !!
Ik zou het daarbovenop ook heel mooi vinden als jullie op jullie eigen blog deze actie promoten, het logo hierboven kun je dan uiteraard gewoon meenemen en gebruiken !!

 

Weblog-Ark adoptie actie nr. 6
Wie?Welk bedrag?Mee? Welk dier?
Melody & Joop50 euroJaLeeuw
Liesbeth50 euroJaGiraffe
Daphne & Bastiaanvolgt nogJa-1volgt nog
Reismeermin & Juanvolgt nogvolgt…volgt nog
Fréderique & Ronald50 euroJa-1Pinguin

 

 

9 Hartenluchtjes op “Adoptie-Actie Wildlands”

 1. Ik ga voor de 6e keer meedoen, welk bedrag, daar denk ik nog even over na. Dier ? Nog geen idee en of ik mee ga op 30 mei nou ik durf het nog niet te beloven, ik hou wat slagen om de arm..

 2. Dankjewel voor het fijne gesprek. Natuurlijk doe ik weer mee! Ik sta er inmiddels bij. Leuk. Ik verheug mij op 30 mei.

  Liefs en een dikke knuffel.xxx

  1. Hallo Cassie

   Wat ontzettend fijn, dank je wel !

   Ik had je nog wel een mailtje gestuurd één dezer dagen maar omdat het nog zo vroeg is en er nog ruim tijd is… wilde ik daar nog even mee wachten, je bent me nu een slag voor dus 😉

   Wil je ook mee de 30e mei?

   Liefs terug.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.