Adoptie-actie Wildlands

2016 was het 6e jaar op rij dat ik in weblogland een adoptie-actie hield om Wildlands Emmen een ‘pootje’ te helpen. Onder het mom van vele handen maken licht werk mocht ik op 30 mei, in het gezelschap van enkele bloggende adoptanten 500 euro overhandigen aan mijn contactpersoon, helaas ook gelijk afscheid van hem nemen omdat hij binnenkort met een, welverdiend overigens, pensioen mag.

Wil je meer lezen over deze actie en de vorige edities? Klik dan HIER! 

2 x Akkoorden op ~ Chords on “Adoptie-actie Wildlands”

  1. Kakel schreef:

    Ik heb weer met plezier meegedaan! Jij bedankt voor je inzet.
    Kus!

    1. Melody schreef:

      Weet ik schat, superlief, dank je wel, kusssss

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: