Foto-Uitdaging

Gestart: 17 – 8 – 2017

6

Bijdrages van: Joanne, Minoesjka, en jou?

Alweer 5 jaar en 6 maanden geleden… stapte ik voor het eerst in mijn leven een vliegtuig in nadat mijn dochter samen met blogster Trees had bekonkeld dat ik maar eens met zo’n vogel de lucht in moest en een warmer oord moest komen bekijken.  Wat een ervaring dat vliegen, ik keek mijn ogen uit en genoot elke seconde dubbel en dwars. Wat een bijzondere gewaarwording boven de wolken te zijn en er op neer te mogen kijken, ik was al een kind zo blij !
We brachten op dat eiland een week door, bijna helemaal volgepland want stilzitten dan wel strandbakken is echt niet mijn ding. Het is een prachtig eiland en de eerste dagen waren dan ook fantastisch, tot ‘s nachts de heimwee toesloeg maar ja dat had ik al verwacht dus verrastte mij dat niet echt.
Die week … voor het eerst vliegen… maar ook voor het eerst echte palmbomen zien en kunnen aanraken, wat een sensatie, ik was acuut verliefd op die prachtige bomen. Het is toch echt wel ff wat anders als je er naast staat en ze voelt ipv dat je ze op tv ziet!
En… Gran Canaria heeft een prachtige dierentuin waar we dus ook een dag vertoefden, wat een feest!
Ik hoef er niet weer heen, dat dan weer niet, de wereld is nog zo ruim en 99% ervan heb ik nog niet gezien, maar weer eens vliegen?  Ja daarop zou ik accuut ja zeggen, je mag me ervoor wakker maken!

8 Hartenluchtjes op “Achter-de-foto-6”

 1. mogge Melody
  dus dat vliegen beviel je wel , het is ook een prachtig iets hé
  en uitstappen in een geheel andere wereld als hier , Palmbomen omarmen ipv zeg een Iep 🙂
  jammer dat je last van heimwee hebt , en zoiets blijkt niet over te gaan
  dus ik zie je nog niet die andere 99% van de wereld ontdekken
  geniet de dag

  1. Goedemiddag Karel

   Ja enorm, ik zou het acuut weer doen als ik de kans kreeg!

   Jah klopt, heel naar, ben er dan letterlijk en figuurlijk ziek van, bah.

   Nee hoor, echt niet … als ik weer ga dan max 4 dagen dus qua afstand en verblijf daar moet het ook passen…

   mee bezig, volop, jij ook?

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.