Achter-de-foto-50

Schrijf-UitdagingFoto-UitdagingAchter de Foto Foto-&-Schrijf-Uitdaging ~
50 ~ Gestart: 17-8-2017 ~  26 juli 2018

Bijdrages van:

Ik schrijf met grote met regelmaat over bezoeken aan dierentuinen en dat ik tot mijn groeiende vreugde constateer dat ieder park volop bezig is met het verbeteren van de leefomstandigheden van de dieren, op de 2e plaats is men ook meer en meer bezig met thematisering, het oog van het publiek wil immers ook wat, sterker nog, wordt meer en meer veeleisender?!

Mijn ogen zien altijd veel meer dan die van een gemiddelde andere bezoeker, altijd al, niet alleen in dierentuinen, is ‘gewoon’ deel van wie ik ben denk ik. Hoe vaak ik niet te horen krijg ‘waar heb je dit, dat of dat gezien dan?’ of iets in dien aard als ik mijn gezelschap tijdens dat bezoek op iets wijs dat ik heb gespot…

Zo ook deze foto. Het zal je verbazen dat veel mensen dit compleet ontgaat, ‘mooi toiletdeuren he?’… “huh? waar dan?”… ‘nou je was toch net naar het toilet?’ “oh niet opgevallen”. En echt, het blijft mij verbazen dat ik dan veelvuldig mensen hoor, bij wat ook maar, ‘niet gezien hoor’. Tja, waarom ga je dan uit? Denk ik dan… ‘t zal wel aan mij liggen…  Hoe dan ook, ik kijk onbewust heel intensief en er is maar weinig dat mij echt ontgaat tijdens zo’n uitje.

Deze toiletdeuren bevinden zich overigens in de Zoo van Antwerpen. Een dierentuin die je wel kan vergelijken met Artis in Amsterdam, niet zo heel erg groot qua oppervlakte maar wel goed ingedeeld en gaandeweg de jaren het aantal diersoorten verlaagd zodat per diersoort er meer ruimte is ontstaan.

Voor ons uit Assen is het natuurlijk niet naast de deur en tezamen met de entree en de kosten van eten & drinken is het geen goedkoop dagje uit maar het is het zeker wel waard.

6 thoughts on “Achter-de-foto-50

  1. ha die Melody
    ik krijg ook regelmatig te horen , jij ziet ook alles en met oog voor detail want je ziet de kleinste kevertjes nog op je pad hihi
    dit zijn inderdaad mooie wc deuren , je zou nog bang zijn om er in te gaan 🙂
    fijne middag groet

  2. Toilet deuren in Antwerpen hebben mooi gedaan. Je kan bijna aaien. Zit in de wc ook dieren? Meestal wel? Fijne hete dag gewenst.

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.