Achter de foto-39

Foto-&-Schrijf-Uitdaging ~
39 ~ Gestart: 17-8-2017
10 – 17 mei 2018

Bijdrages van:

Deze foto is slechts deel een ‘selfie’ omdat ik deze foto zelf maakte maar aangezien ik er niet alleen op sta heet dat dus niet ‘selfie’ maar  ‘onsie’. Daniëlle, ik & Herman dus. Afgelopen zondagmorgen op het terras van Wildlands, buiten op het plein voor het Atlastheater. We waren wel bij openingstijd door de poorten gegaan om de witte meiden op te zoeken (ijsberen dus) maar rond 10.30 terug gegaan en plaats genomen op dat terras om nog een bakkie te doen voordat we naar binnen zouden gaan.
Er zou om 11.00 een Lezing gegeven worden door de dierenarts van het park, Job Stumpel, over Olifanten, met name de nieuwste aanwinst Mauk die op 2e paasdag, 2 april geboren werd natuurlijk.
We waren alle drie uiteraard enorm benieuwd of hij in die lezing nog dingen zou vertellen die wij nog niet wisten glimlach, dat gebeurde niet. Na de lezing werd alle tijd en rust genomen om vragen uit de zaal te beantwoorden, er kwamen vele vragen voorbij en die werden dan ook uitgebreid beantwoord.
Het was erg leuk om mee te maken maar ook om te merken natuurlijk dat je niet de enige bent die ‘lijp’ is van een dierenpark en dieren. Een dierentuin-dierenarts is toch wel iemand die in mijn ogen een zeer boeiend en afwisselend beroep heeft, ik volg zulke mensen dan ook graag als er iets van op tv is bijvoorbeeld.
En tja… ook is het zo… sommige dromen blijven dromen omdat het niet anders kan maar… mocht ik terug in de tijd kunnen, in een ander nest geboren zijn, zou ik nu wel weten welk beroep ik zou kiezen. Reïncarnatie, bestaat dat of niet, nou ja als het bestaat dan hoop ik erop want dan krijg ik als nog een kans die ik kan aangrijpen, eentje die ik vroeger niet had en waarvoor ik nu veel te oud ben inmiddels.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

12 reacties

 1. mogge Melody
  een mooie onsie 🙂
  en vast een interessante lezing gehoord
  geniet de dag

  • Goedemorgen Karel

   Dank je wel. Ja dat was heel erg leuk en interessant inderdaad 😉

   Ga ik doen….zoveel mogelijk niks doen behalve energie sprokkelen/sparen zodat ik morgen volop genieten kan.

 2. Wist ik niet, een onsie. Maar hij is leuk en het verhaal ook. En weee een super site om te zien.

  • 😉 zo zie je maar, nooit te oud om te leren… Dank je wel hoor. Ja ach….ik wil fysiek niet te veel doen dus om mezelf aan de bank te kleven zorg ik dan bezig te blijven 😉

 3. hier ook een dag van mak an
  was draaien en boven stoffen en zuigen
  maar alles mak an 🙂

 4. Heel toevallig zag ik vandaag ook ijsberen, voor een keer heel leuk maar ik ben een stuk “matiger “dan jij met dierentuin bezoek.
  Maar voor een keer heel leuk, vooral met goed gezelschap waar jij ook duidelijk nooit gebrek aan hebt.

  • 😉 heeeeel toevallig 😉

   Geeft niks toch, ieder zo zijn ding… des te verschillender, des te leuker toch, niemand zit te wachten op ‘saai’ of wel dan

   Zeker weten… nee inderdaad, had ik niet, nu al helemaal niet meer

 5. Op jouw manier geniet je nu ook van de dierentuin. En je kan al veel meer dingen doen dankzij de olie. Ik heb er vertrouwen in dat je vermoeidheid ook (langzaam) zal oplossen. Het is fijn dat je je liefde voor dieren met andere fans kunt delen.
  Een heel fijne dag morgen!
  Dikke knuffel ♥

  • Ohja zeker weten, met hart en ziel… Enorm veel meer ja, zo mooi joh.

   Ik ook wel maar niet zo heel veel, terughoudendheid zit erin gebakken he, je snapt t wel

   Zeker weten, prima gelukt hoor.

   knuffellll xxx♥♥♥

 6. Zo vraag ik me wel eens af wat voor beroep ik had gekozen als ik 50 jaar eerder was geboren. Fantaseren is heerlijk ☺

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.