Achter-de-foto-38

Foto-&-Schrijf-Uitdaging ~
38 ~ Gestart: 17-8-2017
3 – 10 mei 2018

Bijdrages van:


Ik zeg altijd dat Wildlands niet een dierentuin is zoals we die van ‘vroeger’ kennen. Ik benoemd het altijd, en let het ook uit als dat nodig is, dat het een Doe- & Ontdek-park is. De foto hierboven bewijst dat wel. (Gelukkig gaat het hier niet om de kwaliteit van de foto maar wat het je laat zien. In dit geval dus 1 van de kikkers die uitgezet zijn, die gaan echt niet zitten poseren, integendeel. Je ‘moet’ ze dus gaan zoeken, oftewel je oren volgen want hoorbaar zijn ze wel degelijk, maar ze dan ook vinden is verhaal 2. Afgelopen zaterdag lukte me dat gelukkig, 2x zelfs…

Voor alle duidelijkheid, natuurlijk gedraag ik me zoals het hoort tijdens mijn zoektochten. Ik ga echt niet mijn voeten daar neer zetten waar het niet mag, ik trek geen groeisels uit de grond om vrij zicht te krijgen en ik jaag al helemaal niet de dieren op naar een betere zichtbare locatie.
Wildlands bevat een schat aan ontdekkingsmogelijkheden. Dat verkondig ik vurig, vooral aan die mensen die van ingang naar uitgang rondlopen terwijl ze hun ogen niet van hun foon afhalen en dan de euvele moed hebben te durven verkondigen dat ze geen dieren hebben gezien.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

6 reacties

  1. voeten daar neer zetten waar het niet mag , kan best spannend zijn , maar met die mooie gifkikkertjes echt niet aan te raden lijkt mij 🙂
    vanochtend nog op een 2 richting fietspad , kom ik 2 oudere fietsers tegen ( jonger dan ik ) op zon Ebike met elk in hun handen een mobiel , ik roep weg met die zooi en kijk waar je rijd hihi , beide in de berm dus 🙂 helaas net niet in de sloot , ik snap die lui voor geen meter , of het nu is in een dierentuin of op een fietspad , uit dat ding tot je thuis bent 🙁
    slaap wel groet

  2. mag niet hihi , maar ik zal je niet tegenhouden 🙂

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.