Achter-de-foto-37

Foto-&-Schrijf-Uitdaging ~
37 ~ Gestart: 17-8-2017
26 april – 3 mei 2018

Bijdrages van:


Op een kleine maand na is het alweer een jaar geleden dat ik naar Schokland tufte voor weer een weblogmeeting. Ik ben de tel inmiddels kwijtgeraakt maar dat is ook niet belangrijk. In 15 jaar bloggen heb ik er talloze bijgewoond en zelf georganiseerd. Ik kan oprecht zeggen dat er niet één was waarvan ik achteraf spijt kreeg gegaan te zijn. Geen eenkele was gelijk aan de andere, ook zo leuk, nu te realiseren.
Op Schokland hadden we prachtig weer die 20e mei vorig jaar.  Ik ging dan wel met blauwe plekken en schaafwonden naar huis maar dat lag niet aan het gezelschap. Alle weblogmeetingen tot dusver waren qua koppies-aantal niet zo heel groot maar gelukkig is kwantiteit absoluut niet van belang als je naar de kwaliteit kijkt.
Over een kleine 2 maand staat de volgende weblogmeeting op de agenda… 30 juni om precies te zijn.
Onze locatie is die keer Avifauna in Alphen aan de Rijn en met dank aan lieve mensen om me heen heb ik al een forse stapel Jumbo-punten binnen dus kan ik kaartjes met korting scoren. Dat ga ik binnenkort dus ff regelen glimlach.
Op dit moment lijkt het erop dat de groep uit 8 personen zal bestaan, ik hoop natuurlijk op nog enkelen meer maar dat zal niemand me kwalijk nemen toch? En ik hoop natuurlijk op mooi weer, niet bloedjeheet niet regenend ook, zodat we zowel van het park kunnen genieten als ook van de boottocht in die middag die ik hoop te kunnen toevoegen aan mijn ‘agenda’ voor die dag. Alle vorig weblogmeetingen hebben me wel geleerd dat het altijd anders loopt dan ik op voorhand in gedachten had dus dat zal deze keer ook wel zo zijn.
We gaan het wel beleven, wat vast staat is dat ik me er al enorm op verheug en de mensen die ik in de auto bij me zal hebben die dag ook. Oftewel, net als de man die op de schouders van de andere man zit, kijk ook ik reikhalzend naar jou uit glimlach
Kom jij ook ons gezelschap houden die dag?

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

8 reacties

 1. Ik ga voor mooi weer duimen want dát heb je niet zelf in de hand voor de rest komt het allemaal wel goed dat weet ik zeker.

 2. ha die Melody
  dus je kijkt via achter de foto al vooruit 🙂
  de tijd zal het leren , wat je zegt er zijn er nooit 2 gelijk

  ja als je handige Harrie en Dappere Dodo bent , kan makkelijk zijn voor een huisman hihi
  zeker mooie foto’s in die pps , altijd mooi te zien
  het weer was hier goed op wat frisse wind na , geen neerslag op m’n kale bol hihi

  jaloers op mij omdat ik wat stappen meer maak dan jij 🙂
  jij maakt mooiere foto’s dan ik en ja daar zou ik ook jaloers op kunnen zijn , maar dat werkt niet , ik moet leren en leren en uitproberen pppfffttt , ik ga wel wandelen hihi
  fijne avond groet

  • 😉 Ja zoiets … ja toch.

   Ach zo heeft ieder soms voor en soms nadelen van iets om zich heen toch

   haha ja … echt jaloers ben ik niet hoor… maar ja jij hebt duidelijk meer energie dan ik en dat zou ik natuurlijk ook wel graag willen…

   Is niet zo moeilijk als het lijkt… ik leg je tzt wel wat uit als je dat wilt.

   Net weer wakker na tal van uren onder zeil… nu ff koffie en een boterham en dan maar terug naar dromenland. Jij ook lekker slapen.

   • jaloersheid is ook helemaal niet goed
    is oorzaak van vele ruziën tot oorlogen aan toe
    ieder het zijn zeg ik altijd 🙂

    • Op Zich… is het niet goed en tegelijkertijd niet niet-goed… Het is een eigenschap, je krijgt het mee, net als de kleur van je ogen bijvoorbeeld. De mens die het heeft , heeft er last genoeg van, haalt het niet per pond ofzo bij de supermarkt…Tevaak wordt jaloezie uitgelegd als ‘het de ander iets niet gunnen’ maar dat is niet de definitie. Ik ben niet jaloers zeg ik altijd, ik ben altijd heel blij als het de ander goed gaat maar ik ben wel degelijk jaloers want die eigenschap kreeg ik mee, alleen heb ik geleerd er op een goede wijze mee om te gaan…

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.