~ KIJKERIJ ~·Zoodivers

Achter-de-foto-36

Foto-&-Schrijf-Uitdaging ~ Gestart: 17 – 8 – 2017 / 36 / 19 – 26 april 2018

Bijdrages van:


Eigenwijs als ik ben… betaal ik er soms de prijs voor… gisteren dus ook.
In NaturZoo Rheine heb je een groot Berber-apen-verblijf. Bij de ingang van dat verblijf staat een soort van muurtje met kluisjes erin waarin je je spullen kunt stoppen. Tja… ik geef mijn cameratas nooit af, van ze never nooit niet, ook niet in een kluisje of iets dergelijks. Eerdere bezoeken aan dat park hadden me geen problemen opgeleverd maar gisteren verliep dat dus eventjes anders. ‘k Was amper binnen en voor ik goed en wel besefte wat er gebeurde werd ik, van achteren ook nog, besprongen. Ik ken geen angst voor/bij dieren dus in 1e instantie vond ik het niet zo erg tot Daphne zei dat dit dier mijn tas aan het openmaken was en tja dat ging me toch een stapje (handje? voetje?) te ver want mijn camera spullen zijn me toch te kostbaar. Daphne joeg hem/haar dus van me af maar niet alvorens deze foto te maken, ik sta er wel heel charmant op of niet dan grijnssss

12 Geluchte Hartjes op “Achter-de-foto-36

    1. …ik lees alles wel , reageer alleen niet overal op… ik doe mijn best iedereen uit mijn lijstje trouw te blijven bezoeke, minimaal 1x per week etc maar ja helaas laat mijn fysieke gezondheid me meer en meer in de steek en ben ik (te) vaak te moe om nog pap te zeggen…

     Dank je wel, jij ook zwaaiii

     1. ha die Melody
      ik kom daar op , omdat je schreef dat je niet wist waar dat was , ik had dat album in een blog staan , dus je had het kunnen weten 🙂 , vandaar , ook schreef je al eens
      ” Tja ik ben snel klaar met een antwoord want ik heb niets met nepbloemen ” en terwijl er stond geschreven dat het echte waren , dan is mijn opmerking over niet lezen toch niet zo vreemd 🙂

      ik vind het erg om te lezen dat het je weer zoveel minder gaat met de fysieke gezondheid , je was zo enthousiast de laatste tijd dat je zoveel meer kon
      neem je rust en geniet de zon

      1. Kwestie van hoe iets gelezen wordt 🙂

       Dát ik nuet wist waar het is . Daarmee bedoelde ik dat ik het gebied niet ken .

       Die bloemen. Ik las jouw stukje als een vraag.. waarvoor kies ik? Dus makkelijk antwoord: altijd echte bloemen want ik heb niks met nep

       Ja helaas geestelijk is er niets aan de hand maar lichamelijk des te meer. Daar wordt ik en moedeloos en verdrietig van. elke dag is een te zware last momenteel.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.