Foto-&-Schrijf-Uitdaging ~ Gestart: 17 – 8 – 2017 / 34 /5 – 12 april 2018

Bijdrages van:


Zoals jullie, althans de al-jaren-regelmatige-lezers & lurkers, wel weten is 1 van mijn favoriete plekken, in de schitterend mooie provincie waarin ik sinds 2007 woon,  De Beeldentuin in Gees. Ieder jaar rondom deze tijd begint het kriebelen… nieuwsgierigheid naar hoe de nieuwste expositie vorm heeft gekregen, wat er staat en wat niet en vooral natuurlijk of ik het mooi vind of juist niet.

Een fotografie-leraar zei ooit tegen mij: Het is niet moeilijk iets moois mooi te fotograferen, het is dé kunst iets lelijks mooi te fotograferen.
Oftewel, het doet er eigenlijk helemaal niet zoveel toe welke camera je hebt, lens of wat ook  maar… het zit ‘m allemaal in hoe je kijkt….
En tja…met die zin in  mijn achterhoofd, die stem die dan daar rondzingt… is de Beeldentuin in Gees altijd extra uitdagend.

Ik ga er een aantal keren per seizoen dat men open is heen, maar de 1e en de laatste keer doe ik altijd met Niels en Anita en hem zie je dus nu ook op de foto. Nou hebben Niels en ik nogal de neiging om dan ‘alleen maar fotografie-taal’ te spreken zodra we eenmaal onze camera’s gereed hebben dus ook daar ligt dan een extra uitdaging om dat binnen de perken te houden want Anita heeft geen camera en kan dan dus niet mee praten, dat is niet prettig, logischerwijs.

Nou ja, hoe dan ook… eind deze maand is het weer zover, zondag de 22e opent de nieuwe expositie. Hopelijk kunnen we gaan. Op dit moment nog onduidelijk aangezien natuurlijk in Emmen nog 1 drachtige olifant rondloopt en ook omdat Anita een nieuwe baan heeft (joepieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee) en haar rooster nog niet bekend is.

6 Hartenluchtjes op “Achter-de-foto-34”

    1. Ja zeker 😉 Haha die kan in de kast blijven, als ik er al eentje zou bezitten, die dingen draag ik namelijk niet… ziet er niet uit…niks vrouwelijks aan ook toch

      Ja hoorde en las ik ook…verheug me erop

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.