Achter-de-foto-32

Foto-&-Schrijf-Uitdaging ~ Gestart: 17 – 8 – 2017 / 32 / 22 – 29 maart 2018

Bijdrages van:


 

29 maart 2015 mochten Daphne en ik een kijkje nemen op de bouwplaats in Emmen waar men begonnen was met de bouw van Wildlands . Dát hebben we geweten, zowel de storm- & rukwinden als heftige slagregens teisterden ons en alle anderen die op die bouwplaats rondklauterden over heuvels van bouwmaterialen en pogend de talrijke waterpoelen te ontwijken.  Compleet zeik-zeik-zeiknat en soppend in onze schoenen zochten we op een gegeven moment de auto weer op en eenmaal thuis, door- & doorkoud, sprongen we gelijk onder de hete douche om weer warm te worden.
Toentertijd vertelden gidsen ons wat we zagen (in de toekomst zouden gaan zien..) totaal onherkenbaar toen nog terwijl ik tegenwoordig het park op mijn duimpje ken, blindelings zelfs. En toch, toch wordt ik bij elk bezoek nog weer aangenaam verrast want tja dieren gedragen zich nooit hetzelfde.
Het was hoe dan ook een dag om nooit te vergeten want de belofte was groots en is goed nagekomen. Het natte pak hadden we er uiteraard voor over, ik had het niet willen missen. De foto’s die ik toen maakte staan HIER

12 gedachten over “Achter-de-foto-32

 1. Volgens mij eet jij pokon bij het ontbijt want je hebt dáár nog een heel kort koppie haar. Al laat ik het 10 jaar groeien is mijn haar nog niet zo lang als jouw haar na die betrekkelijk korte tijd;-)

  • Hahaha nee hoor… ik ontbijt niet… nooit…

   De laatste keer dat ik mijn koppie zo kort liet knippen was in de winter van 2016. En ja mijn haar groeit inderdaad wel snel, zowel in lengte als hoeveelheid

 2. Na deze dag is alles alleen maar mooier geworden voor jullie. Daphne heeft er een baan en jij hoort inmiddels al bij het meubilair. Of tussen de apen (-:
  Maar dat is een grapje ♥
  Wat is je haar gegroeid, hè?
  Dag liefie, dikke kus!

  • Ja nou en of… haha maakt me niet uit hoor, zolang ik daar ben vind ik elke plek / titel goed

   Haha ja hè, het hangt nu op de sluiting van mijn titelhouder

   doeidoei liefffiieee knuffellll♥♥♥

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.