M e l o d y k

H.O.P.E. : Hold on. Pain ends!

Achter de foto – 3


Foto-Uitdaging

Gestart: 17 – 8 – 2017

3

Bijdrages van:  Jou?

De nieuwe dierentuin van Emmen, Wildlands, opende op 25 maart 2016. En met Corry ging ik er die dag ook heen. Een paar maanden later kregen we beiden de uitnodiging om deel te gaan nemen aan het Kerstdiner waarna we dan het park in mochten die (uiteraard) geheel in kerstsferen was gebracht. Een heel fijne avond en toch heel anders dan anders want een dierenpark in het donker is een geheel andere beleving. Enkele weken voor {asen 2017 kregen we wederom zo’n uitnodiging maar dan voor het Paas-Ontbijt. We wisten beiden hoe fijn het met de Kerst was dus spraken we gelijk af ook deze uitnodiging te aanvaarden.

En zo zaten we op Paas-ochtend fris en fruitig wederom aan een mooi gedekte tafel in het restaurant van het Atlas-Theater in Emmen. Ook splinternieuw én onderdeel van Wildlands. Net als Kerst-avond 2016 was ook Paas-morgen 2017 voor ons een heerlijk uitje samen. En nu ik dit weer zo schrijf, de herinneringen terug haal, realiseer ik me weer eens hoe bijzonder mooi blogland is. Dat je daar de meest bijzondere, lieve mensen ontmoet die in je leven komen en daar ook blijven. Ondanks ons leeftijdsverschil van ruim 20 jaar klikt het ♥-stikke goed, gelijk vanaf het 1e moment, hoe bijzonder, zo mooi, zo speciaal voor mij. Alle reden dus om ontzettend dankbaar voor te zijn!! Foto’s van die ochtend kun je HIER bekijken.

Vorige

Spannend ‘klein’ Wildlands

Volgende

Zwijmelen op Zaterdag 251

36 Comments

 1. een hele mooie blik op achter de foto

 2. Wat mooi! Dankzij jou leerde ik ook de lieve, innemende Corry kennen.
  Zo’n bezoek aan een dierentuin met Kerst in het donker lijkt me echt onvergetelijk!
  Lieve groet X

  • 😉 Ja nou en of!!

   Ja dat was het ook, kan niet anders zeggen dan dat we enorm genoten hebben. Ook mede door het sfeertje in het restaurant van te voren natuurlijk waar je dan andere ‘dierentuinliefhebbers’ ontmoet en spreekt die je dan later op de avond weer tegen komt, voelde als familie ongeveer, zo leuk!

   Knuffel xx

 3. Mooie herinnering.

 4. Het is er bijna je tweede huis, dat gaat nog wat worden áls je er die baan kunt krijgen;-)

  • Haha ja zo zou je het wel kunnen noemen…

   En nee dat feest gaat niet door. Ben afgewezen. Als motivatie van afwijzing benoemde men mijn enthousiasme, die was te groot en men bevreesde dat die enthousiasme mij in de weg zou staan om een goede gastvrouw te zijn….

   • Wat jammer voor je, maar ik snap wat ze bedoelen, ze zijn waarschijnlijk bang dat je “voor je eigen plezier” zou komen en teveel de bezoeker zou zijn. Is ook wel moeilijk om in een kort gesprek iemand te beoordelen op z’n intenties .en onderscheidingsvermogen waar het werk en prive betreft.
    Maar ze verliezen daarmee dus een gemotiveerde vrijwilligster. Misschien nog maar eens duidelijk maken dat je weliswaar gek op dierentuinen bent maar héél goed het verschil weet tussen werken en bezoeken.

    • ik denk inderdaad ook dat zij dat ook als gedachte hebben… en ja je hebt gelijk, in amper 5 minuten kun je iemand niet beoordelen toch. Alhoewel natuurlijk wel gelijk duidelijk is dat ik geen puber of andersoortige on-volwassen iemand ben…

     Ja dat wel… eh nee, ze konden me krijgen, ze wilden me niet, ik ga er niet om smeken.

 5. fijn weekend groet

 6. is al goed bezig
  wat HH en nu ff om eten en drinken weg

  • Ik ook hoor….al 3 uur op dat andere adres.. en hier het HH ook net aan de kant…

   Vanmiddag relaxen en vanavond dan weer naar dat ene adres 😉

   Veeeeeeeel plezierrrrrrrrrrrrrrrr

 7. goed bezig
  ik ga in de ruststand
  en de koers kijken

 8. dag later en ik zeg het zelfde hihi
  ik liep vlot 2 wijken weg , te vlot , de suup was nog dicht , dus nog 1 en toen om een pint en wat beleg en net na de klok van 1 uur thuis , morgen een makkie dus
  nu zal ik in de ruststand en straks weer de bergen van Spanje in en een mooie koers kijken
  fijne middag groet

  • hahaha ja daar zijn we beiden wel heel goed in grijnsssssssss

   Dapper hoor, ik sjouwde weer door Gees en ‘vrat’ weer km’s met de toet.

   Morgen weer aan de bak, zo meteen plat…

   Have fun…. dank je wel, trustttttt voor straksss

 9. al in al een top dag
  voor een ieder
  hoop dat de excuus pil er was

  slaap zacht

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén

%d bloggers liken dit: