~ KIJKERIJ ~

Achter-de-foto-28

Foto-Uitdaging ~ Gestart: 17 – 8 – 2017 / 28 / 22 februari – 1 maart 2018

Bijdrages van:


 

20 mei 2017… jeetje alweer bijna een jaar geleden… ontmoette ik enkele andere bloggers op Schokland bij een weblogmeeting. Terwijl ik met Daphne en Corry een rondje om de kerk deed, ging ik onderuit en was het boem. Ik had ogen tekort van al het moois om me heen dat ik dus al helemaal geen ogen had voor waar ik mijn voeten plaatste, stom stom stom want ja ook op Schokland kent met konijntjes en de konijntjes op Schokland graven ook holletjes…

Ik keerde huiswaarts met spierpijn, schaafplekken en opkomende blauwe plekken, heb er al met al nog een lange tijd behoorlijk last van gehad, dus zal ik die dag niet zo snel vergeten glimlach. Vergeten doe ik die dag natuurlijk zo wie zo niet want het was een erg fijne dag, we troffen het qua het weer ook dus alles wat prima in orde. Leuke blogger mogen leren kennen, sommigen nieuw, sommigen al bekend maar hoe dan ook een feestje.

Nou bestaat bloggen onderhand zo’n 15 jaar alweer… en betekent voor mij heel veel. In de loop van die 15 jaren heb ik velen mogen ontmoeten en op een enkeling na waren dat allemaal ontmoetingen waaraan ik met heel veel plezier terug denken, ontmoetingen waardoor sommige bloggers zelfs meer dan ‘slechts’ een medeblogger werden. Ik heb veel, heel veel, geleerd door het bloggen maar bovenal ben ik er dankbaar voor, en dus erg blij mee, dat het mij een aantal zeer waardevolle dierbare vrienden heeft opgeleverd.

Ik loop al weer een tijdje met opborrelende plannen voor een weblogmeeting ergens komen voorjaar. Ik heb zelf ideeën zat voor locaties maar ik zou zo graag eens horen waar jullie naar toe willen reizen om andere bloggers te ontmoeten. De datum die ik in mijn hoofd heb is zaterdag 26 mei.

Kortom lieve mensen… roept u maar? Wat wilt u graag doen en waar wilt u graag naar toe?
Laat het mij maar weten… en dan ga ik kijken wat er mogelijk is….

12 Geluchte Hartjes op “Achter-de-foto-28

  1. Goedemorgen Karel

   Ja dat klopt, al een tijdje weer maar ja zoiets organiseren in de winter is zinloos, komt toch niemand op af

   Ga ik proberen als jij dat ook doet 😉

 1. Altijd heel bijzonder zo’n meeting al is het voor mij op dit moment onmogelijk erbij te zijn, ben benieuwd wat je gaat organiseren. Wat mijzelf een leuke lijkt (ook daar zou ik nu niet bij kunnen zijn) is dit. je hoeft niet vooraf voor iedereen te betalen maar ieder voor zich kan bij de kassa betalen op naam van de groep.
  Ze hebben ook andere opties zonder brunch maar met rondvaart enz. maar als je toch moet eten is die brunch wel heel leuk 38 euro incl. parkintree .
  https://www.vandervalkavifauna.nl/en/boat-trips/brunchboat/

  1. ja zeker weten 😉

   Ik snap het hoor, het is helaas niet anders al hoe jammer ook!

   Dat park ken ik… is wellicht ook een goede/mooie optie….al is het voor mij erg ver weg

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.