Achter-de-foto-23

Foto-Uitdaging ~ Gestart: 17 – 8 – 2017 / 23 / 18-25 januari 2018-

Bijdrages van:

Dierenpark Amersfoort is eentje van mijn favorieten, daarmee vertel ik jullie niks nieuws.
Wat je altijd dieren ziet doen, lijkt erg gemakkelijk… denk bijv. aan hoe apen ogenschijnlijk moeiteloos slingeren van a naar b met het gebruik van slechts 1 vinger…
In de Japanse tuin in DP amersfoort staat deze poort en bovenin zag ik plotsklaps 2 haken zitten… eigenwijs als ik ben wilde ik ff proberen of ik in staat zou zijn mijn eigen gewicht aan die 2 dingers omhoog te trekken… nou vergeet het maar !!
Nou ben ik nooit een gymprinses geweest, integendeel, van het soort grond-stijve-plank-personeel… en dat bleek ook hier weer. Mijn lengte was genoeg om bij die haken te kunnen komen maar daarmee was het dan ook gezegd.

Mijn actie zorgde echter wel voor plezier en niet alleen bij Daphne en mij… ik zag ook hoofdschuddende mensen (zo van: kijk haar nou, die grijze duif gedraagt zich ook niet passend bij haar leeftijd) …dat werkte weer op mijn lachspieren natuurlijk. Deze foto laat wel zien dat ik er letterlijk en figuurlijk ‘bruine zooi’ aan heb wat een ander wel of niet van mij denkt / vindt grinnik

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

12 reacties

 1. mogge Melody
  laat ” men ” maar denken wat ze willen hoor , en jij zegt het weer zo mooi , met die ” bruine zooi ” 🙂
  elk diertje doet z’n eigen ding , de 1 slingert de anders stampt of steekt zijn kop in het zand en weer een ander probeert zich aan een balk omhoog te trekken 🙂
  geniet de dag

 2. Heel toevallig kwam ik van de week op de boulevard ook in de verleiding even een “vogelnestje” in de ringen te maken, dat zóu kunnen op het strand waar een sportopstelling is , bij nader inzien wilde ik geen zand in m’n schoenen;-)

  • Ohhhhh ik kan me herinneren dat ik vroeger jaloers was op klasgenootjes die dat, ogenschijnlijk moeiteloos, deden tijdens gym… ik kon ‘t dus nie 😉

   Hahaha als je t wel ooit doet laat je er toch wel een foto van maken hè?, mooi blogverhaal

 3. Overal en onder alle omstandigheden jezelf blijven: een prachtmens!
  Ik vind het een super foto. Gek, maf en mal ben je (-: En wat heb je leuke laarzen/schoenen aan!
  Stevige knuffel ♥

  • Jah dat doe ik wel (probeer het althans wel altijd)

   Dank je wel. Ja haha God Zij Dank wel, normaal is saai to h

   jaaaaaaaaaaa Dr. Martens, lopen goddelijk

   knuffffff♥♥♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.