Achter-de-foto-22

Foto-Uitdaging ~ Gestart: 17 – 8 – 2017 / 22 / 11 – 18 januari 2018

Bijdrages van: JOANNE

11 januari is het vandaag…  gisteren een jaar geleden togen mijn schoonmeisje en ik naar Antwerpen waar we als eerste natuurlijk met mijn Jeans-vriendje van ‘ vroeger’  Jurgen Stein, lunchten en hem alvast met zijn verjaardag, de 12e, feliciteerden.
De foto hierboven maakten we later die middag toen we van de zoo genoten bij daglicht. Na een heerlijk, en gezond voor mij ook, diner togen we naar de zoo terug om het China Light Festival te gaan bewonderen, de oh’s en ah’s waren niet van de lucht en onze camera’s maakten overuren, kijk HIER maaar eens.

Terwijl ik dit typ is het nog geen 11 januari natuurlijk, de mogelijkheid een blog vooruit in te plannen is eentje waar ik veel, bijna altijd eigenlijk, gebruik van maak. Dus… terwijl jullie dit lezen zijn Daphne en ik wederom op weg naar Antwerpen of daar al gearriveerd afhankelijk van jouw leestijd, bijna identieke agenda als een jaar geleden met dit verschil dat we niet ergens overnachten en morgen naaar de zoo van Mechelen gaan maar vanavond laat nog terugrijden want mijn maandagmeneer ‘moet’  morgenochten gewoonweer uit zijn bed gehaald en verzorgd worden. Voor vanavond heb ik vervanging geregeld, dat had morgenochtend ook wel gekund maar ja ik doe het toch het liefste zelf en dat heeft hij net zo. Uitzonderingen daargelaten dus en vanavond komt er iemand anders om hem naar bed te helpen, op aandringen van mijn maandagmeneer  overigens toen hij mij vroeg of we weer gingen en ik nee zei.

Vandaag dus ergens zullen we wel weer zo’n foto maken maar dan met een andere achtergrond natuurlijk want er staat een nieuwe editie dus ook nieuwe (andere) kunstwerken… de teasers op internet zijn veelbelovend dus we kijken er enorm naar uit. Verslag en foto’s volgen uiteraard morgen in de loop van de dag.

Melody
❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)

19 Reacties

 1. mogge Melody
  mooie foto van jullie 2
  en wat een mooi verhaal er achter , met een mooi album en al
  en vandaag wordt dat weer eens overgedaan , nu we zullen de mooie foto’s wel zien staan
  geniet de dag

      1. Mentaal zeer zeker… ik wil ook nooit volwassen worden wat dat betreft, je begrijpt vast wel wat ik bedoel.

       Lichamelijk is niet tegen te houden hè? Zeker niet met zo eentje als de mijne waar al van alles mis mee is sinds de vroege jeugd.

 2. Ik lees dit vandaag, de twaalfde, dus ben je alweer thuis. Hoop dat je goed geslapen hebt, en een beetje uitgerust. Wacht met spanning je foto’s af.
  P.s. Heb en roze en lichtblauwe octopus besteld. En ook al ontvangen. Erg leuk!

Voel je welkom & vrij om je ❤️ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: