Achter-de-foto-15


Foto-Uitdaging ~ Gestart: 17 – 8 – 2017

15 ~ 23 november 2017

Bijdrages van:


Sommigen van jullie kennen haar wel, anderen weer (nog) niet… Nathalie, zij blogde geruime tijd onder de naam Meer dan Mamma. Die blog is inmiddels uit de lucht maar zij is dat zeker niet. Haar zoon Robbie heeft groen licht gekregen, afgelopen 15 november, en hij mag gaan “Fietsen tegen Kanker” met ‘Flevoland Fietst Tegen Kanker’.
Hij omschrijft het op zijn speciaal hiervoor gestarte blog, maar ook kun je hem volgen (en liken!!) op de Facebookpagina die hiervoor in het leven geroepen is, als volgt:

Hallo, Ik ben Robbie en samen met mijn school doe ik mee aan Flevoland Fietst Tegen Kanker.  In juni 2018 ga ik de Alpe d’Huez beklimmen en tot die tijd houd ik samen met mijn moeder deze website (en een faceboekpagina) bij met de stand van zaken. Leuk dat jullie komen kijken, en willen jullie mij sponsoren, dan zou ik dat fantastisch vinden. Groetjes, Robbie

Met behulp van mams die druk aan het haken is geslagen probeert Robbie nu geld in te zamelen. Ik heb zelf inmiddels een bijdrage overgemaakt en mijn Inktvis ontvangen…

Mijn ‘verhaal achter de foto’ van vandaag wijd ik dus met alle liefde aan deze prachtige jongeman en zijn even prachtige moeder die hun ♥♥ op de juiste plek hebben. Heb jij ook nog ergens een paar verloren eurootjes liggen? Wil je ook zo’n schitterend inktvisje? Wil je deze blogster en haar zoon helpen? Klik dan in dit bericht op 1 van de links en volg je ♥.
Zij zullen je onnoemlijk dankbaar zijn en ik sluit me daar natuurlijk van ♥-e bij aan!!

22 Hartenluchtjes op “Achter-de-foto-15

 1. mogge Melody
  was ff bij Robbie , en ja die ga ik ook sponseren , al is het maar een beetje 🙂
  heb hem een reactie gestuurd want kon de link om te bestellen niet vinden

  geniet de dag

  1. Goedemorgen Karel

   Dat is prachtig nieuws op de vroege morgen, daar maak je mij heel erg blij mee!!

   Dan komt het vast helemaal goed, morgen komt er meer uitleg op de site

   Ga ik weer proberen, tussen griep en keelontsteking door.

          1. Nou nee dat was ik ook niet, nog steeds niet echt als ik eerlijk ben maar ja…. t zal zijn tijd moeten duren kennelijk.

 2. Tja, je kent me, hoe goed ook de bedoelingen, ik heb niets met goeddoen met tegenprestatie. Doneren kan altijd en rechtstreeks en zonder frutsels of fietstochten. Maar ik wens ze van harte succes want meestal zijn het mensen die al het nodige hebben meegemaakt op dit gebied en is het voor hen een vorm van verwerken. Dus heel veel succes.

  1. Blogster Meer dan Mamma is moeder van 5 en alle vijf hebben ze een bepaalde beperking. Deze moeder is er eentje met een heel groot hart en ik heb enorme bewondering voor hoe zij zich staande houdt. Dat zij nu haar zoon steunt in deze actie vind ik de moeite van het promoten dus wel waard 😉

   Jij kent mij ook… je weet dus wel dat ik niemand iets verplicht, integendeel 😉

   Ik stort hoogstzelden geld voor ‘mensen-doelen’, maar zo af en toe maak ik een uitzondering zoals in dit geval ;-0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.