Foto-Uitdaging

Gestart: 17 – 8 – 2017

13 ~ 9 november 2017

Bijdrages van:


Deze foto maakte Daphne met haar telefoon toen ze op weg was met Bastiaan om Brego naar de trimster te brengen omdat ik dat die keer zelf niet kon doen door omstandigheden.

Onze laatste hondenaanwinst is er eentje met een forse rugzak, inmiddels loopt hij hier alweer 4,5 jaar rond maar nog steeds merken we dat hij nog last heeft van die rugzak, Aan de ene kant ben ik blij dat ik niet weet wat erin zit maar aan de andere kant zou ik wel willen weten.
Het laten trimmen was hoognodig, zodra hij maar een borstel zag schoot hij al in de stress. Inmiddels zijn hij en de trimster de beste maatjes en kan ze hem 3/4 van de hele beurt geven zonder dat ze hem een muilkorf om hoeft  te doen. Dat is al een hele winst bij de 1e keren vergeleken. Of het ooit helemaal zonder kan weten we niet, dat is afwachten, maar is ook niet belangrijk. Het feit dat hij hier blij gaat dartelen op het moment dat wij hem vertellen dat hij naar Willemijn mag zegt al genoeg. Dinsdag mag hij weer… ik heb het hem nog niet verteld want het begrip ‘nog zoveel nachtjes slapen’ snapt hij natuurlijk niet glimlach.

16 Hartenluchtjes op “Achter-de-foto-13”

  1. Goedemiddag Karel

   Dank je wel, al maakte ik hem dan niet zelf 😉

   Gaan we doen zoveel mogelijk… nu op de bank, 2 werkhuizen aan de kant, nu rusten en straks voor de workshop fotografie enkele uren op pad.

   jij ook!

  1. 😉 Gaaf hè…. Brego en Daphne zijn een komisch duo hoor… het is overduidelijk te merken dat zij hem uit het asiel haalde… hetzelfde hebben Bastiaan en Bilbo met elkaar…. zo grappig

  1. Brego heeft altijd lol met Daphne, dat zo wie zo…. en naar de trimster gaan vind hij altijd een feestje, daarna danst ie weer als een dartel kalf door ‘t huis, altijd weer enorm blij van die vacht verlost te zijn.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.