abcw19groot  Mrs. Nesbitt’s ABC-Wednesday
Round 19-y
My 123th entry – bijdrage
Started – Gestart: 28 augustus 2014 : 15-G

Hello and good morning, -afternoon, -evening, dear people who all participate is this wonderful photo-meme, which is a joy to me, week after week, after week. I’m always curious to what you come up with!

The challenging letter of this week is the and I’ve chosen for the word Yoghurt

What you see beneath is something I like very very very much but since october last I am not allowed to eat it anymore due to intestinal problems. A lot more products more are on the banned list now and although I don’t have to much problems with my diet I do miss some things, this one being one of them. The fruit still is okay thankfully but for example coffee is not, that I miss very much too.

What is your favorite dessert? Can/may you eat anything you like or??

Have ave a nice ABC-Wednesday-day / – week ~ ♫ M e l o d y ♫ (ABC-W-team)

 

Hallo en goedemorgen, -middag, -avond aan alle (niet)-deelnemers aan deze leuke foto-uitdaging.
Elke week weer een groot plezier omdat ik altijd nieuwsgierig uitkijk naar waar men mee komt.

De uitdagende letter van deze week is deen ik koos voor het woord Yoghurt

Wat je hierboven ziet is iets dat ik heel, heel, heel graag lust maar wat ik niet meer mag eten sinds oktober dankzij mijn darmproblemen. De lijst met verboden producten is best lang en alhoewel ik weinig moeite heb met dit dieet mis ik sommige dingen toch echt wel, dit is er dus eentje van. Het fruit mag gelukkig nog steeds wel maar koffie bijvoorbeeld mag niet en dat mis ik toch echt!

Wat is jouw favoriete dessert? Kun/mag jij alles eten dat je wilt of??

Heb een fijne ABC-Woens-dag / – week ~ ♫ M e l o d y ♫ (ABC-W-team)

32 Hartenluchtjes op “19-Y”

  1. Wij zijn geen van allen toetjesmensen…. manlief en ik zijn daar ook niet mee opgegroeid als dagelijks ritueel, alleen maar op zondag en feestdagen…. mijn favoriet is kookpudding Gustard met een dikke vel 😉 Maar ja …. daar komt ik al heel lang niet meer aan en wie weet moet dat ook zo blijven…. vrijdag hoor ik het wel en mag ik dan echt weer zondigen dan komt er geheid een oliebol in mijn maag en dus ook kookpudding en daarna zuurkoolstampot met hachee …. jawel, als ik t doe dan ook gelijk maar goed hè 😉
   (keep on dreaming kootje grijnss(

  1. 😉

   Ehh nou ehhhh nieuwe kleding kopen is leuk…. enne ik weet natuurlijk niet hoe oud je gravatar is maar aan die foto te zien kan je best wel een paar kilootjes erbij hebben…. of zeg ik dat nou omdat ik niet op slanke mannen val grinnik, dat laat ik dan maar in het midden

   1. Die foto is van 2012, en sindsdien ben ik wel wat bijgekomen al zie je dat misschien niet meteen aan mijn gezicht. Het spreekwoordelijke midden dat jij aanhaalt is zorgvuldig buiten beeld gebleven 😉 Tegenwoordig ben ik 100kg bij een lengte van 1.95m.

     1. In orgeltermen ben ik een soort zestienvoet holpijp met zwelwerk 😉 Ik zal eens kijken of ik een geschikte nieuwere foto heb, deze is mooi contrastrijk, handig voor kleine weergave.

 1. I’m so sorry you are having problems. To not eat Yoghurt would be very difficult. I am not suppose to eat things made with flour or fruit because of diabetes. Now that is hard. It doesn’t leave much besides meat and vegetables…all good for me but I miss the pasta and fresh fruit.

 2. Hi Melody, thanks for letting me know I put the wrong link up. I tried to do it from my cellphone but obviously it didn’t work! Anyway, thanks for the comment, too. Yes, back pain is awful and it’s hard to sleep some nights! But the waiting lists are so long right now I have no idea when I’ll get it done. For now, I just try to keep moving, even if it is slowly. And yogurt! Tegan and I have our yogurt every morning – she gets to lick the little package when I finish (the one-half cup size) and if she isn’t in the room when I take the lid off, she comes scurrying in. So funny! Have a very Happy New Year and see you next week with Zed.

  Leslie
  abcw team

  1. HI Leslie, you’re welcome. Cellphones fail in such matters…. sadly

   Pets like it indeed, here also…. well treats like this sometimes are not that bad… we are allowed to spoil them sometimes I think.

   Thank you, wishing you the same, till next week.

 3. I have some banned items in my diet too and I yearn for them . 🙂 This one does look yumm but I think I will prefer ice cream to it. Happy ABCW!
  Wish you and all your loved ones a happy new year!

  1. Thankfully my yearning is not that hard 😉 Icecream is on my banned list as well, sometimes I miss it

   Thank you Indrani, wishing you all the best in love, luck, happiness and health!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.