~ KIJKERIJ ~

19-A

ABC-Wednesday

 

by Mrs. Nesbitt
~ Round 19 – A

 

Hello and good morning, -afternoon, -evening, dear people who all participate is this wonderful photomeme, which is a joy to me, week after week, after week.I’m always curious to what you come up with!

A new round starts today, and a new logo is in order ofcourse. The logo for round 19 is a creation of Gattina. 

The challenging letter of this week is the A and I’ve chosen for an animal, one we don’t see to often, an Axolotl.

A few years back I did not even know of theire existance  untill I came eye to eye with on during a visit to a Dutch zoo, accompanied by my son and his girlfriend. He pointed out that he liked this little creature and told me some things about it, one of which is that he would like to own one. At this point of time that still is not the case though, but maybe someday when they are living in a house of themselves. We’ll see.  

Have a nice ABC-Wednesday-day / – week
♫ M e l o d y ♫ (ABC-W-team)

axolotl

Hallo en goede-morgen / – middag / – avond beste deelnemers in deze mooi foto-uitdaging, waar ik week na week na week iedere keer weer veel plezier beleef. Ben altijd weer heel benieuwd naar waar jullie mee zullen gaan komen.

Een nieuwe ronde start vandaag en dus is er ook een nieuw logo, een creatie van Gattina. 

De uitdagende letter van deze week is de letter A en ik koos voor een diertje, eentje de we niet al te vaak tegenkomen, de Axolotl.

Enkele jaren geleden wist ik nog niet eens van het bestaan van dit kleine creatuur af totdat ik oog in oog kwam te staan met eentje in Amersfoort, waar ik was in het gezelschap van zoonlief en Daphne. Hij vertelde deze diertjes heel erg leuk te vinden en dat hij er wel een paar van zou willen hebben. Dat is op dit moment overigens nog steeds niet zo maar wie weet ooit, als zij een eigen huis hebben, we zullen het wel zien.

Wens je een fijne ABC-Wednesday-dag / – week.
♫ M e l o d y ♫ (ABC-W-team)

30 Geluchte Hartjes op “19-A

 1. Dank je wel Edward…

  Jah, dat vind ik ook…. wel 1 van de meest vreemde diertjes die ik ooi met eigen ogen aanschouwd heb

  1. 😉 I know what you mean, me neither…
   I love large pets, like big dogs 😉

   Thank you dear friend, the same back to you!

  1. klopt… ik ken ze niet verder maar wie weet zijn ze wel heel lief en juist wel aaibaar…. zodra ik daarachter ben hoor je het van me

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.