ABC-Wednesday by Mrs. Nesbitt – Round 18 G

Hello and good morning, -afternoon, -evening, dear people who all participate is this wonderful photomeme, which is a joy to me, week after week, after week. I’m always curious to what you come up with! Also a warm hello to other visitors on my blog ofcourse!

The challenging letter of this week is the G
and i’ve chosen the word: Guitarist

Although i don’t like guitarplay in particular, i do know some awsome guitarplayers. I’ve met them througout the years since i’ve started following Jeans   There were a lot of them over the years. The lastest guitar-playing ‘additions’ are Marco Verhoogt, who playes the bass too and Harmen Leurink . We’re about the end Jeans-season 25 and Marco is with Jeans since season 14 and Harmen since season 24. I already know that both will be back in season 26 wich will start at the end of september. I truly love to hear them play and to see them perform, they know how to touch their guitarstrings as well as the strings of my heart. So i am glad that i don’t have to say a definitive goodbye, comming thursday, but can wish them well with: see you again in september.

marcoharmen

Hallo en goede-morgen, -middag, -avond, beste deelnemers aan deze uitdagende foto -challenge die mij week na week na week weer veel plezier geeft en waarbij ik me ook telkens weer afvraag waarmee men zal gaan komen. Natuurlijk ook: hartelijk welkom; overige bezoekers van mijn blog.

De uitdagende letter van deze week is de G
en ik koos voor het woord:  Gitarist

Alhoewel ik niet zo veel heb met gitaarspel in het algemeen kan ik toch zeggen dat ik gaandeweg de afgelopen jaren vele goede gitaarspelers heb mogen leren kennen. Via (uiteraard…) Jeans. Velen kwamen en gingen de afgelopen jaren. De laatste gitaar-spelende aanvullingen van de Jeans-band zijn Marco Verhoogt, die ook de contrabas speelt, en and Harmen Leurink. We staan op het punt seizoen 25 af sluiten en Marco maakt als sinds seizoen 14 deel uit van de Jeans-band en Harmen sinds seizoen 24.  Ik weet inmiddels (gelukkig) al dat beiden ook in het komende, nieuwe, seizoen, 26. weer van de partij zullen zijn als die start eind september.  Ik vind het echt leuk hen te horen spelen en zien optreden. Zij weten hun gitaarsnaren net zo goed te raken als de snaren van mijn hart. Dus kan ik blij zeggen dat ik aanstaande donderdag niet definitief afscheid van hen hoef te nemen maar hen het allerbeste kan wensen en zeggen: tot ziens, tot september.