18-F

ABC-Wednesday by Mrs. Nesbitt – Round 18 F

Hello and good morning, -afternoon, -evening, dear people who all participate is this wonderful photomeme, which is a joy to me, week after week, after week. I’m always curious to what you come up with! Also a warm hello to other visitors on my blog ofcourse!

The challenging letter of this week is the F
and i’ve chosen the word: Feline
A word wich fits, ofcourse, to our Lady-feline Precious, born on 20th of august 2003. The last one of the 6 cats we once at one point in time had. Her sister Gandalf, her brother Frodo and her Mother Lucky died in the last 3 years. Two non-related cats, Rooije & Leutje, died some years before that.  We only have this one left because i still can’t get my husband to approve me of getting more…. someday i hope i will turn his mind on this. (secretly, please don’t tell him, i hope for strays walking in, because once in his hands, he melts right a way)

On my desk, beneath my pc-monitor… october 2, 2003 Precious-a
In my husbands slippers, october 5, 2003Precious-b
In our garden, june 4, 2011
Precious-c

On a rug in our livingroom, september 19, 2014
Precious-d

Hallo en goede-morgen, -middag, -avond, beste deelnemers aan deze uitdagende foto -challenge die mij week na week na week weer veel plezier geeft en waarbij ik me ook telkens weer afvraag waarmee men zal gaan komen. Natuurlijk ook een hartelijk welkom aan overige bezoekers van mijn blog.

De uitdagende letter van deze week is de F
en ik koos voor het woord:  Feline = Katachtige
Een woord dat uiteraard van toepassing is op onze dame, Precious, geboren op 20 augustus 2003. Zij is de laatste van de 6 die we ooit tegelijkertijd hadden. Haar moeder Lucky, haar broer Frodo en haar zus Gandalf overleden de afgelopen 3 jaren. De twee niet-familieleden Rooije en Leutje stierven al wat langer geleden.

We hebben dus alleen nog Precious omdat ik nog steeds niet mijn man zo ver kan krijgen dat hij mij toestaat er poezen uit een asiel bij te halen, maar hoop doet leven dus wie weet lukt het me nog eens hem toch van mening te doen veranderen. (stiekem hoop ik op aanlopertjes, pssttt niet verder vertellen natuurlijk…. want eenmaal in zijn handen smelt hij toch gelijk)